Controversie tijdens Padel League wedstrijd in Ultra Padel Miami club

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Sanyo veroorzaakte controverse in de Pro Padel League bij de Ultra Padel Miami club tijdens de ontmoeting tussen de Houston Volts en de Cancun Waves. Tijdens deze confrontatie werd de Argentijn gekoppeld aan Teo Zapata en nam het op tegen de jonge Fran Guerrero en Pablo Garcia.

Discussie over twijfelachtige bal

In de tweede ronde slaat Garcia een lob die door de spelers als een fout lijkt te worden gezien. Probleem: de scheidsrechter kondigt aan dat de bal goed is. De leden van de Volts probeerden vervolgens te profiteren van de fout van de scheidsrechter om het punt te bemachtigen, ondanks dat Guerrero aan Zapata had toegegeven dat hij de bal duidelijk fout had gezien.

Argumenten en tegenargumenten

Sanyo vraagt om de video te bekijken om zijn zaak te winnen, en zijn partner maakt een opmerking tegen de scheidsrechter, door te zeggen dat niemand op het veld deze bal als goed zag. Enkele minuten later, op een setpunt ten gunste van de Waves, zag Sanyo een kans om hetzelfde te doen. Op een foutieve lob van Zapata ging de Argentijn naar de scheidsrechter om druk uit te oefenen. Garcia en Guerrero protesteerden door hun tegenstanders te vragen toe te geven dat de lob een fout was, waarop de Argentijn antwoordde: “Picardia no es robar” (slimheid is geen diefstal).

Sanyo eindigt door te zeggen dat de bal fout was, net als de vorige toen hij ermee instemde opnieuw te spelen omdat dat is wat hem geleerd is.

Products You May Like

Articles You May Like

The Importance of Sportsmanship and Etiquette in Padel
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs
Jack Draper: De Nieuwe Britse Nummer 1 in Tennis
Spannende kwartfinales van de Italy Major