Coco Gauff wint haar eerste wedstrijd als twintigjarige

Tennis Nieuws, WTA

Products You May Like

Coco Gauff heeft haar eerste wedstrijd als twintigjarige gewonnen, met de US Open-kampioen die enkele van haar doelen voor het komende decennium onthulde. Gauff versloeg Elise Mertens met 6-0 6-2 op haar twintigste verjaardag om de kwartfinales van Indian Wells voor het tweede opeenvolgende jaar te bereiken. De Amerikaanse beschreef het als haar beste wedstrijd tot nu toe, “Ik speelde echt goed. Ik voel me erg goed. Mijn beste wedstrijd van het toernooi tot nu toe en ik ben zo blij dat ik op mijn verjaardag heb gewonnen. Ik voel dat ik dicht bij mijn beste niveau ben en als ik zo speel is het moeilijk om me te verslaan.”

Bij het praten met Tennis Channel werd Gauff gevraagd naar enkele van haar toekomstige doelen voor haar twintiger jaren, waarop ze antwoordde: “Tennisdoelen, zeker om nog wat meer Slams te winnen, en ik wil een medaille winnen op deze Olympische Spelen of in 2028. Dat zou cool zijn.”

Ondanks de vieringen gaf Gauff toe dat ze zichzelf meestal niet verwent, “Ik heb nog niets voor mezelf gekocht. Ik vergeet het altijd, om eerlijk te zijn. Ik zeg altijd dat ik mezelf iets ga kopen. “Ik heb mezelf nog steeds niets gekocht van de US Open! Ik zeg altijd dat ik mezelf iets ga kopen en ik vergeet het gewoon. Ik heb cadeaus in mijn hotelkamer die vandaag geopend moeten worden.”

Gauff zal later vandaag proberen de halve finale van Indian Wells voor de eerste keer te bereiken wanneer ze het opneemt tegen Yue Yuan, waarbij haar Chinese tegenstander momenteel op een winstreeks van negen wedstrijden staat. Binnen de baseline…Het was een zeer indrukwekkende overwinning voor Coco Gauff tegen de doorgaans lastige Elise Mertens, vooral gezien het feit dat de Amerikaanse had geworsteld in haar eerdere wedstrijden in Indian Wells dit jaar. Het is gek dat Gauff geen tiener meer is, aangezien ze voor het eerst op de tour verscheen als 15-jarige op Wimbledon in 2019. Echter, op sommige manieren is het ook niet verrassend, aangezien Gauff praat en zich gedraagt boven haar leeftijd. Wat betreft Gauffs doelen, zou het verrassend zijn als ze geen grote titels meer wint en een medaille winnen op de Olympische Spelen is dit jaar een echte mogelijkheid.

Products You May Like

Articles You May Like

Recordprijs voor Wimbledon 2024 onthuld
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
De discussie over P2 in de wereld van Padel
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie