Chingotto and Galan win the Argentinian stage in Mar Del Plata

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Ale Galan en Fede Chingotto bieden zichzelf de Argentijnse tussenstop in Mar Del Plata aan. En toch was het allemaal zo slecht begonnen. We kregen een vrij vreemd spel voorgeschoteld. Het niveau van de vier spelers was niet per se aanwezig, met twee spelers, Galan en Tapia, die duidelijk ziek waren.

In deze eerste set is er geen echt debat. Coello en Tapia vliegen door dit eerste rondje dankzij een afwezige Galan. Niet beslissend genoeg, vermijdbare directe fouten, Chingotto kan alleen maar de schade zien: het is gewoon een mislukte start van de wedstrijd van Juan Lebron’s voormalige partner.

In de tweede set zien we Chingotto dingen proberen en extra risico’s nemen. Galan’s smash-machine begint langzaam te werken en de wedstrijd is niet ver van omdraaien. Een nieuwe match begint. Chingotto / Galan behaalt een dubbele break om 5/2 te leiden, service om te volgen. Het spel is volledig veranderd.

Galan en Chingotto winnen uiteindelijk met 2/6 6/2 6/2. Coello en Tapia kunnen zichzelf de schuld geven, omdat ze ook grote slordigheden hadden, zoals het einde van de 3e set van beide spelers en in totaal 30 ongedwongen fouten. Chingotto wint de Argentijnse etappe bij hem thuis. Ale Galan: “Als het me gelukt is om terug te komen in het spel, is het dankzij mijn partner”.

Products You May Like

Articles You May Like

Jack Draper: De Nieuwe Britse Nummer 1 in Tennis
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel
Andy Murray heeft spijt van uitkomen op Queen’s Club vanwege blessure
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
The grass court season heats up next week!