Casper Ruud positief na Monte Carlo Masters ondanks verlies in finale

ATP, Stefanos Tsitsipas, Tennis Nieuws, Tennis Tournaments

Products You May Like

Casper Ruud lijkt positief te zijn over zijn week op het Monte Carlo Masters, ondanks zijn voortdurende reeks aan nederlagen in finales boven het ATP 250-niveau. Ruud verloor van Stefanos Tsitsipas, 1-6 4-6, die zijn derde titel in vier jaar claimde op het Monte Carlo-toernooi.

Hoewel Ruud weer een verlies leed in een grote finale, heeft de 25-jarige toegegeven dat hij zich dichter bij zijn beste vorm voelt na een terugval in resultaten in 2023. Hij heeft ook gesuggereerd dat hij zichzelf meer erkenning moet geven, nadat hij in 2022 de hoogst gerangschikte Noorse speler in de geschiedenis werd (wereldranglijst nr. 2).

Ruud zal zijn gravelseizoen voortzetten op de Barcelona Open deze week, waar hij in de tweede ronde zal spelen tegen ofwel Alexandre Muller of wildcard Albert Ramos-Vinolas na een bye te hebben ontvangen als derde geplaatste speler.

Casper Ruud heeft dit jaar zeker een beter seizoen, maar zijn succes op gravelbanen is bijna verwacht. Wat indrukwekkender is, is de vorm die hij heeft laten zien op hardcourt, waar hij al vijf meer wedstrijden heeft gewonnen op de ondergrond dit jaar vergeleken met heel 2023.

Products You May Like

Articles You May Like

Fernando Belasteguin Op Weg Naar Mogelijke Overwinning in Gironde P2 Toernooi
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Onverwachte wending in het Italy Major Premier Padel-toernooi
Kwartfinales van het Premier Padel P2-toernooi in Betclic Bordeaux