Carlos Alcaraz en Andy Murray schitteren op Miami Open

Andy Murray, ATP, British Tennis Players, Carlos Alcaraz, Tennis Nieuws

Products You May Like

Carlos Alcaraz is zijn Miami Open-campagne stijlvol begonnen, met de Spanjaard die lof ontvangt van drievoudig Grand Slam-kampioen Andy Murray. Alcaraz versloeg zijn Spaanse landgenoot Roberto Carballes Baena met 6-2 6-1 om zijn winnende reeks voort te zetten en dichter bij het voltooien van de sunshine double te komen. De 20-jarige werd geprezen door eerdergenoemde Murray op sociale media, die zei: “Het kijken naar Alcaraz tennis spelen laat me glimlachen.” Alcaraz reageerde hierop en zei: “Zoals ik al vaak heb gezegd, speel ik voor mezelf en voor mijn team. Maar ik vind het ook fijn als mensen genieten van het kijken naar mijn wedstrijden. Het is best cool.”

Murray en Alcaraz winnen in Miami

Murray kwam ook van een overwinning in Miami, door de 29e geplaatste Tomas Martin Etcheverry in twee sets te verslaan om voor het eerst sinds augustus twee wedstrijden op rij te winnen. De Brit zal later vandaag zijn run in Miami voortzetten, wanneer hij tegen Tomas Machac speelt. Alcaraz heeft een dag vrij voordat hij het in de derde ronde opneemt tegen de voormalige top 10-speler Gael Monfils op maandag.

Indrukwekkende prestaties op Miami Open

Het was een ongelooflijk indrukwekkende reeks prestaties van zowel Carlos Alcaraz als Andy Murray, om heel verschillende redenen. Beide spelers lijken te genieten van de snelle omstandigheden in Miami als voormalige kampioenen en het is mooi om de wederzijdse respect tussen twee spelers van zeer verschillende generaties te zien. Hopelijk kan Murray vandaag meer problemen veroorzaken voor Tomas Machac dan hij eerder dit jaar deed tegen de Tsjech in Marseille.

Products You May Like

Articles You May Like

France wint brons op de Senior Plus Worlds
Emma Raducanu: Triumph in Stuttgart
Alex de Minaur Verslaat Rafael Nadal en Maakt Tennisgeschiedenis
Garbine Muguruza kondigt terugtrekking aan uit de WTA Tour
De Madrid Open 2022