Carlos Alcaraz bereikt tweede opeenvolgende halve finale op Roland Garros

ATP, Carlos Alcaraz, Roland Garros, Stefanos Tsitsipas, Tennis Nieuws

Products You May Like

Carlos Alcaraz heeft zich gekwalificeerd voor zijn tweede opeenvolgende halve finale op Roland Garros, nadat hij zijn dominante onderlinge wedstrijd tegen Stefanos Tsitsipas voortzette. Alcaraz versloeg de Griek met 6-3 7-6(3) 6-4 in een wedstrijd die twee uur en 18 minuten duurde op Court Philippe-Chatrier.

Dit was de zoveelste nederlaag van Tsitsipas tegen Alcaraz, waarbij de nummer 9 van de wereld suggereerde dat er op magische wijze iets gebeurde tijdens hun Roland Garros kwartfinale. Tsitsipas claimde: “Er gebeurde vandaag magische dingen op de baan. Ik kon de bal gewoon niet krijgen waar ik wilde. Het is echt ongelooflijk.”

Voor het gravelseizoen had Tsitsipas moeite met vorm in 2024, maar na het winnen van zijn derde titel op de Monte Carlo Masters en het behalen van de kwartfinales op Roland Garros, suggereert de 25-jarige dat deze nederlaag tegen Alcaraz een reality check voor hem is.

Met het overwicht van Alcaraz in hun onderlinge wedstrijden groeit, hebben ze al zes keer tegen elkaar gespeeld. Alcaraz heeft elke keer gewonnen, waaronder op Roland Garros in 2024.

Products You May Like

Articles You May Like

Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament
Spanjaards-Argentijnse duo verrast op Betclic Bordeaux Premier Padel
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Maxi Sanchez en Sanyo Gutierrez zullen na de Rome Major uit elkaar gaan
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships