Bullpadel onthult nieuwe rackets voor 2024

Padel Nieuws

Bullpadel heeft zojuist hun nieuwste serie rackets onthuld, met als grote verwachting de Vertex 04 en een reeks nieuwe modellen, waaronder de Hack, Flow, Elite en Neuron. Met een scala aan geavanceerde technologieën en ontwerpen beloven deze rackets verbeterde prestaties te bieden voor spelers van alle niveaus. Laten we in de details van elk racket duiken en kijken wat ze voor ons in petto hebben. Eén van de hoogtepunten van het nieuwe assortiment van Bullpadel is de Vertex 04, het officiële racket van Juan Tello. Ontworpen voor maximale kracht bij elke slag, beschikt de Vertex 04 over Bullpadel’s bekende technologieën zoals de mos Multi Eva voor optimale sensaties, en Canals Nerve voor verbeterde wendbaarheid. De 2024-versie maakt gebruik van het CURVAKTIV-systeem, dat de sterkte van het frame verbetert, evenals de Air Power-technologie. Bovendien biedt de Vertex 04 de flexibiliteit om het gewicht van het racket aan te passen met de gewichtsplaten Customweight, samen met de extra grip Hesacore. Voor degenen die een meer hanteerbare versie van de Vertex 04 zoeken, presenteert Bullpadel de Vertex 04 Hybrid. Dit racket, dat de Vertex 03 CTR opvolgt, biedt een druppelvorm voor een iets meer aanvallende speelstijl. Hoewel het dezelfde technologieën deelt als de Vertex 04, biedt de Hybrid-versie gemakkelijkere wendbaarheid zonder concessies te doen aan kracht.

De Vertex 04 Comfort 24, het handtekeningsracket van Martin Di Nenno, maakte zijn debuut als het officiële racket van de WPT Amsterdam Open. Met zijn Fibrix-technologie, een mix van koolstofvezel en glasvezel, is dit racket bedoeld voor aanvallende spelers die op zoek zijn naar een zachtere touch.

Aan de andere kant biedt de Vertex, vergelijkbaar met de Vertex 04 CMF 24, een lichter gewicht en verhoogde wendbaarheid voor dames. Uitgerust met de Fibrix- en foam Multi Eva-technologieën, is dit ruitvormige racket de wapenkeuze van Delfina Brea en Sofia Araujo.

De gloednieuwe Hack 03-serie, met Paquito Navatto als ambassadeur, toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van racketontwerp en -technologie. Geïnspireerd door het succes van de Hack 03 23, voegt Bullpadel vergelijkbare functies toe aan de Hack 03 24. Dit racket maakt gebruik van een buitenkern van tricarbon, een interne rubberen kern Multi Eva en een CarbonTube-frame voor maximale prestaties. De Hack 03 24 bevat ook het Vibradrive-systeem voor trillingsabsorptie, het Hack-hart, Nerve-kanalen en de grip Hesacore. De Hack 03 Hybrid 24, het jongere broertje van het racket van Paquito Navarro, biedt verbeterde controle over de bal. Terwijl het de klassieke oranje en zwarte kleurstelling behoudt, heeft de Hybrid-versie een iets minder aanvallend profiel. Desondanks behoudt het belangrijke technologieën zoals het Air React Channel, tricarbon, Multi Eva en CarbonTube. De Hack 03 CMF 24 maakt de Hack 03-catalogus voor het seizoen 2024 compleet. Dit krachtige maar flexibele racket, net als de Vertex 04 CMF en de Vertex 04 W, maakt gebruik van de Fibrix-technologie voor extra comfort en balafgifte. Hoewel het de grip Hesacore en het adaptia-systeem mist, blijft het een geduchte keuze voor spelers die op zoek zijn naar een gebalanceerde speelervaring.

Met de introductie van Fede Chingotto’s handtekeningsracket combineert de Neuron 24 innovatieve ontwerpprincipes voor verbeterde versnelling van de bal. Met het Neuron-hart en het laterale profiel Wave-structuur biedt dit racket stabiliteit en trillingsabsorptie. De Xtend Carbon 3K buitenkern en de rubberen Multi Eva binnenkern zorgen voor zowel flexibiliteit als kracht. Het CarbonTube-frame, het Vibradrive-systeem en de grip Hesacore maken het pakket compleet en zorgen voor een algehele uitgebalanceerde speelervaring.

Alejandra Salazar’s iconische Flow W keert terug op het rackettoneel. Dit lichtgewicht ruitvormige racket is ontworpen voor aanvallende spelers en beschikt over het Flow Force-hart, een Fibrix hybride vezel buitenkern en een 3D-grain afwerking voor meer balspin. De foam Multi Eva binnenkern, CarbonTube-frame en het Vibradrive-systeem dragen allemaal bij aan de prestaties van dit racket. Ten slotte biedt de Elite W 24, gebruikt door Gemma Triay, een balans tussen kracht en controle. De unieke vorm biedt extra kracht voor spelers met een snelle armsnelheid. Het racket beschikt over het Air React Channel, Vibradrive-technologie en 3K carbon faces voor een iets stijvere feel in vergelijking met andere Bullpadel-rackets voor vrouwen.

Of je nu een krachtspeler bent die op zoek is naar maximale slagkracht of een strategische speler die controle en wendbaarheid zoekt, Bullpadel’s nieuwe reeks rackets heeft voor elk wat wils. Zorg ervoor dat je de Bullpadel-website bezoekt voor een gedetailleerdere blik op deze spannende toevoegingen aan de line-up van 2024!

Products You May Like

Articles You May Like

Andrey Rublev: Een Opmerkelijk Jaar Vol Successen en Uitdagingen
Spazio Lenovo powered by Motorola hosting Milano Premier Padel P1
Jannik Sinner’s recente overwinningen op Novak Djokovic
De opkomst en geschiedenis van Padel in Frankrijk
Rafael Nadal maakt opmerkelijke comeback op de Australian Open met behulp van zijn beschermde ranking