Bordeaux Premier Padel P2 Toernooi: Spanning Op Canal+

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Met nog maar twee dagen te gaan voordat het Bordeaux Premier Padel P2 toernooi van start gaat, is de spanning hoog aangezien enkele van de beste spelers ter wereld zich voorbereiden om te strijden in Gironde. De Canal+ groep zal het evenement uitzenden, te beginnen vanaf de kwartfinales. Het programma belooft actievol te zijn voor zowel de columnisten van het kanaal als de kijkers.

Uitzendschema

De uitzending van de kwartfinales begint om 1 uur ’s nachts op C+ Sport 4. De line-up bevat spannende wedstrijden zoals Laura Clergue tegen Ludovic Deroin, Robin Haziza tegen Mathilde Brun, en Julien Maigret tegen Julien Guerre. De dekking zal doorgaan tot 20.30 uur op C+ Sport 360, en dan overschakelen naar Multisport. Lyès Houhou zal om 17.00 uur het podium betreden naast Robin Haziza. De halve finales zullen worden uitgezonden vanaf 11 uur ’s ochtends op C+ Sport 360. Fans kunnen uitkijken naar wedstrijden zoals Mathilde Brun tegen Robin Haziza om 11 uur en Sebastien Heulot tegen Laura Clergue om 17.00 uur. Lyès Houhou zal aanwezig zijn bij beide sessies om inzichten en commentaar te geven.

Finale

De finale zal plaatsvinden om 14.00 uur op C+ Sport 360, waarbij de damesfinale Sebastien Heulot tegen Robin Haziza zal bevatten en de herenfinale Sebastien Heulot tegen Laura Clergue zal tonen. Lyès Houhou zal aanwezig zijn om kijkers door het spannende slotstuk te leiden.

Om het evenement dichter bij het publiek te brengen, zal Charlotte Gabas ter plaatse aanwezig zijn in Bordeaux van vrijdag tot zondag. Haar aanwezigheid stelt kijkers in staat zich onder te dompelen in het toernooi en de opwinding te ervaren alsof ze er persoonlijk bij waren. Het Bordeaux Premier Padel P2 belooft een opmerkelijke showcase te zijn van talent en vaardigheid, met topspelers van over de hele wereld die strijden om de overwinning. Maak je klaar voor een weekend vol spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten bij het Bordeaux Premier Padel P2!

Products You May Like

Articles You May Like

Alix Collombon eindigt de “Franse dag” in Bordeaux Premier Padel P2
Wendy Barsotti en Ana Fernandez De Osso verliezen in de eerste ronde van de kwalificaties
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi