Betclic Partner met Bordeaux Premier Padel voor Wereldwijde Padel Competitie

Padel Nieuws, Premier Padel

Products You May Like

In een beweging die hun sterke toewijding aan de groei van padel in Frankrijk laat zien, heeft Betclic een partnerschap aangegaan met Bordeaux Premier Padel voor een periode van drie jaar. Als een toonaangevende speler op de sportweddenschappenmarkt in Frankrijk, streeft Betclic ernaar om de schijnwerpers te richten op minder bekende sportecosystemen en sportfans een unieke en boeiende ervaring te bieden.

Het evenement wordt verwacht ongekende mediabelangstelling te genereren, met naar schatting 150 miljoen kijkers wereldwijd. Bordeaux zal voor het eerst een etappe van het prestigieuze wereldcircuit van padel hosten, waardoor Betclic Bordeaux Premier Padel een van de twee Franse haltes is op de grootste internationale padelcompetitie.

De line-up voor Betclic Bordeaux Premier Padel belooft buitengewoon te zijn. Legendarische spelers zoals Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez, Bea Gonzalez, evenals top Franse spelers zoals Thomas Leygue en Alix Collombon zullen centraal staan. De aanwezigheid van deze topsporters zal de competitie naar een hoger niveau tillen en het publiek vermaken.

De opening van de ticketverkoop met betaalbare prijzen vanaf €9 getuigt van Betclic’s toewijding om het evenement toegankelijk te maken voor alle fans. Door redelijk geprijsde tickets aan te bieden, streeft Betclic ernaar een divers publiek aan te trekken en hen de kans te geven om wereldklasse padelactie recht in hun achtertuin te zien.

Nicolas Beraud, de CEO van Betclic, en de belangrijkste partner van Betclic Bordeaux Premier Padel, heeft zijn enthousiasme uitgesproken voor het promoten van padel, de snelst groeiende sport ter wereld. Hij benadrukte het belang van het ondersteunen van de grootste internationale padelcompetitie en benadrukte de rol van Betclic bij het bevorderen van de professionalisering van opkomende sporten. Jean-Luc Baldelli, mede-oprichter van Moon Safari en de drijvende kracht achter Betclic Bordeaux Premier Padel, heeft zijn trots uitgesproken over het brengen van een Premier Padel-etappe naar Bordeaux, waarbij hij de eer en de ongelooflijke uitdaging benadrukt.

Belangrijke Stap voor Padel in Frankrijk

Het partnerschap tussen Betclic en Bordeaux Premier Padel markeert een belangrijke mijlpaal in de promotie en groei van padel in Frankrijk. Door een etappe van het wereldcircuit te organiseren en top talent te tonen, zal deze samenwerking het profiel van de sport naar een hoger niveau tillen en fans een gedenkwaardige en opwindende ervaring bieden.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray geconfronteerd met blessure voor Wimbledon
Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections
Spannende finale van de P1000 Cupra bij TC Pau
Amerikaanse Olympiërs missen de Spelen van Parijs
Triay/Fernandez vs Llaguno/Sainz: Voorbeschouwing op de kwartfinales van het Premier Padel Italy Major