Benjamin Tison en Victor Mena kwalificeren zich voor de World Padel Tour Málaga Open 2023

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Het Frans-Spaanse duo Benjamin Tison en Victor Mena hebben een opmerkelijke prestatie geleverd door een plek te bemachtigen in de World Padel Tour Málaga Open 2023. Hun overwinning kwam na een spannende wedstrijd tegen het Spaanse duo Raul Marcos en Jaim Fermosell. Ondanks het verschil in WPT/FIP rankings wisten Tison en Mena succes te behalen.

Een intens gevecht

Tison en Mena vochten hard en wonnen de wedstrijd in een intense strijd die uit drie sets bestond. De scores waren 6/1, 6/7, 6/4, wat de competitiviteit en vastberadenheid van beide duo’s weerspiegelde. Ondanks een gemiste kans om de wedstrijd in twee sets te beslissen, bleef het Frans-Spaanse duo gefocust en toonden ze uitzonderlijke toewijding gedurende het hele spel.

Nu ze hun overwinning hebben veiliggesteld, kijken Tison en Mena vol verwachting uit naar hun volgende final previas wedstrijd op maandag om 16:00 uur. Ze zullen het opnemen tegen het duo Hernandez en Insa, die op dit moment respectievelijk WPT rankings van 106 en 168 hebben. Deze wedstrijd bepaalt of Tison en Mena doorgaan naar de finale van de World Padel Tour Málaga Open.

Focus en toewijding

Terugkijkend op de wedstrijd, uitte Benjamin Tison zijn tevredenheid over hun prestatie. Hij erkende hun sterke start met een geweldige eerste set en benadrukte ook de gemiste kans om de wedstrijd in twee sets te beëindigen. Tison benadrukte echter het belang van gefocust blijven en schreef hun veerkracht toe aan het behoud van hun kalmte tijdens cruciale momenten. Bovendien benadrukte hij hun hoge niveau van toewijding, wat resulteerde in een indrukwekkende prestatie van geen enkele break of serve te hebben toegestaan gedurende de hele wedstrijd.

Kijkend naar de volgende uitdaging, benadrukte Tison de noodzaak van een serieuze aanpak, ongeacht de uitkomst. De aankomende wedstrijd is van groot belang voor hun algehele reis in de World Padel Tour Málaga Open, en Tison erkent het belang van het behouden van hun niveau van spel en toewijding.

De opmerkelijke prestatie van Benjamin Tison en Victor Mena en hun kwalificatie voor de World Padel Tour Málaga Open is een bewijs van hun vaardigheid, vastberadenheid en aanpassingsvermogen. Hun vermogen om te triomferen over een hoger gerangschikte tegenstander toont hun potentieel en creëert een spannende toekomst in het toernooi. Terwijl ze zich voorbereiden op hun laatste previas wedstrijd, zullen Tison en Mena ongetwijfeld streven naar voortzetting van hun indrukwekkende prestaties en het veiligstellen van hun plaats in de latere stadia van de competitie.

Products You May Like

Articles You May Like

Carlos Alcaraz: Een Tegenslag bij de Rio Open
Daniil Medvedev kondigt de toevoeging van Gilles Simon aan aan zijn coachingteam
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst
Ivo Karlovic kondigt zijn pensioen aan
Frans spelers schitteren op Premier Padel toernooi in Riyadh