Belasteguin maakt een zijwaartse beweging

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Premier Padel

Products You May Like

Onze collega’s van Veinte Diez hebben het aan de padelwereld aangekondigd: Fernando Belasteguin heeft besloten naar rechts te verhuizen om zich aan te sluiten bij Juan Tello.

Wat betreft Paquito Navarro en Juan LeBron, de informatie is verder gegaan dan het geruchtstadium, met betrouwbare bronnen die het lijken eens te zijn.

Capra kon profiteren van de immense ervaring van zijn nieuwe teamgenoot, en bovendien sloot hij zich aan bij zijn uitrustingssupplier, Wilson, en speelde zelfs met het handtekeningsracket van de “Boss”.

Voor hun deel Alex Ruiz en Juan Tello gaven meer tijd aan hun project. De twee schutters kunnen gewoon niet samen spelen.

Fernando realiseert zich zeker dat hij niet langer kan concurreren met de huidige sterke linkshandige spelers en geeft daarom de voorkeur aan een laatste dans aan de rechterkant…

Het project is misschien een beetje wankel, maar het biedt de twee mannen in ieder geval de mogelijkheid om een ​​plek te verzekeren in de Top 8-paren op een meer duurzame manier en zo ontmoetingen met de besten vanaf de achtste finales te vermijden.

Zal deze samenwerking vruchtbaar zijn op het veld, zullen Tello en Bela het hele seizoen samen spelen? We wachten op jullie meningen!

Products You May Like

Articles You May Like

The Importance of Sportsmanship and Etiquette in Padel
Andy Murray bereikt mijlpaal van 1000 ATP Tour-wedstrijden
Dan Evans: Blessure zet zijn deelname aan Wimbledon en de Olympische Spelen op het spel
Andy Murray geconfronteerd met blessure voor Wimbledon
Spannende finale van de P1000 Cupra bij TC Pau