Belangrijke informatie over het Franse Kampioenschap padel 2024

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

De Franse Tennis Federatie heeft recentelijk belangrijke informatie vrijgegeven met betrekking tot het aankomende Franse Kampioenschap padel, specifiek het Interclubs National 1 evenement in 2024. In dit artikel wordt een uitgebreide analyse gegeven van de details die door de federatie zijn gecommuniceerd, waarbij er aandacht wordt besteed aan de regels, kwalificaties en het schema. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers goed op de hoogte zijn, heeft de Franse Tennis Federatie de 2024 Competitie Gids – Hoofdstuk IX uitgegeven, met alle noodzakelijke informatie met betrekking tot de regels en voorschriften van het evenement. Deze belangrijke gids is te vinden op het volgende adres: Gids voor de 2024 Competitie. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat alle geïnteresseerde personen deze gids raadplegen om volledig op de hoogte te zijn van de vereisten en richtlijnen die door de federatie zijn opgesteld.

Het Nationale 1 evenement van het Franse Kampioenschap padel vindt plaats van 2 tot 4 februari 2024 bij Padel Horizon in de regio Île-de-France. Deelnemers moeten deze data in hun agenda zetten en de nodige regelingen treffen om beschikbaar te zijn om eventuele ongemakken te voorkomen. Om deel te nemen aan het evenement moeten spelers hun kwalificatieproces voltooien vóór 15 januari 2024 om 23:59 uur. Deze deadline is cruciaal en spelers wordt geadviseerd om de nodige procedures ruim van tevoren te starten om eventuele last-minute complicaties te voorkomen.

Voorafgaand aan de kwalificatiedeadline zijn er specifieke stappen die gevolgd moeten worden. Van 16 tot 17 januari 2024, tot 18:00 uur, moeten deelnemers de lijst van zes geselecteerde spelers in Excel-formaat indienen bij padel@fft.fr. Deze administratieve stap stroomlijnt het registratieproces en zorgt voor een nauwkeurige vertegenwoordiging van elk team. Van 18 tot 26 januari 2024, tot 14:00 uur moet het eerste Team Sheet worden aangemaakt, bestaande uit 6 tot 8 spelers, en geverifieerd worden door de FFT. Het is van essentieel belang om te voldoen aan de voorschriften en het Team Sheet tijdig in te dienen om problemen te voorkomen. Zodra de administratieve procedures zijn afgerond, begint de competitie. Incidentele wijzigingen aan het Team Sheet zijn toegestaan tot 2 februari 2024. Het is echter cruciaal om de teamlijsten voor zowel de heren- als damesteams definitief te maken op 2 februari 2024, respectievelijk om 10:00 uur en 17:00 uur.

De competitie begint met de ronde van 8 voor heren op vrijdag 2 februari om 14:00 uur. Op zaterdag 3 februari vinden de kwartfinales plaats voor zowel de dames- als de herenteams om 9:00 uur, gevolgd door de halve finales en rankingwedstrijden om 14:00 uur. Het evenement wordt afgesloten op zondag 4 februari met rankingwedstrijden die om 9:00 uur beginnen en de langverwachte finales voor dames en heren om 10:00 uur.

Na het National 1 evenement zullen de regionale fases (Regional 1) plaatsvinden in maart 2024. Deze regionale fases zijn essentieel om deelnemers te selecteren en de beste teams in elke regio te bepalen. De data voor de regionale fases zijn vastgesteld voor het weekend van 16-17 maart, maar er kunnen uitzonderingen gelden in bepaalde gevallen. De winnaars van de regionale fases worden vervolgens uitgenodigd voor de Interregionale Conferenties, die plaatsvinden op 30-31 maart. Dit biedt de mogelijkheid voor teams om zich te kwalificeren voor het prestigieuze National 1 evenement van 2025. Voor specifieke details en informatie over de regionale fases wordt aangeraden om contact op te nemen met de relevante bonden. Zij kunnen verdere begeleiding bieden en eventuele vragen beantwoorden met betrekking tot de regionale fases van het Franse Kampioenschap padel.

Met de recente bekendmaking van de Franse Tennis Federatie voor de Franse Kampioenschappen padel 2024 kunnen deelnemers zich nu voorbereiden en plannen. Deze gedetailleerde analyse van de informatie die door de federatie is verstrekt, benadrukt het belang van het begrijpen van de regels, het volgen van de aangegeven procedures en het goed voorbereid zijn op elke fase van de competitie. De weg naar succes begint met grondige voorbereiding en met de juiste toewijding kunnen de deelnemers in het Franse Kampioenschap padel streven naar succes.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray bereikt mijlpaal van 1000 ATP Tour-wedstrijden
De opkomst en ondergang van de blonde haartrend in de wereld van Padel
Paquito Navarro en Juan LeBron in actie op het Italy Major-toernooi
The grass court season heats up next week!
Wimbledon Wildcards 2024: Analyzing the Selections