Andy Roddick Noemt Djokovic als de Beste Tennisser Ooit

ATP, Novak Djokovic, Rafa Nadal, Roger Federer, Tennis Nieuws

Products You May Like

Novak Djokovic, Rafael Nadal en Roger Federer worden vaak genoemd als de G.O.A.T. (Greatest Of All Time), maar voormalig nummer 1 Andy Roddick gelooft dat je een ‘gekke persoon’ bent als je iemand anders kiest dan de Serviër.

Roddick heeft de meeste ervaring met het spelen tegen Federer, heeft slechts drie van zijn 24 ontmoetingen met de Zwitser gewonnen en heeft alle vier zijn Grand Slam-finales verloren van de nu gepensioneerde 20-voudig major-winnaar.

Roddick beschrijft Djokovic als ‘een chirurg’ en gelooft dat de huidige nummer 1 van de wereld niet dezelfde lof krijgt als Nadal en Federer vanwege zijn speelstijl. Djokovic heeft volgens Roddick indrukwekkende prestaties neergezet die meer waardering verdienen.

Met Nadal die zijn loopbaan afrondt, wordt het gat in prestaties tussen Djokovic en de rest waarschijnlijk groter. Misschien zal Djokovic meer waardering krijgen voor zijn indrukwekkende prestaties zodra alle ‘big three’ met pensioen zijn.

De ‘big three’ hebben het mannentennis in de 21e eeuw gedomineerd en 66 van de laatste 82 grote enkelspeltoernooien gewonnen.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Spannende halve finales van het Bordeaux P2-toernooi
Andy Murray geeft aan waar hij waarschijnlijk zijn carrière zal beëindigen
De discussie over P2 in de wereld van Padel
Andy Murray worstelt in het grasseizoen