Andy Murray werkt aan herstel van enkelbandletsel

Andy Murray, ATP, British Tennis Players, Tennis Nieuws

Products You May Like

Andy Murray scheurde vorige maand een enkelband, maar zijn herstel lijkt ‘goed te verlopen’ terwijl hij zich klaarmaakt voor wat waarschijnlijk het laatste jaar van zijn carrière zal zijn. Murray beschadigde twee banden in zijn linkerenkel in de derde ronde van de Miami Open vorige maand, in een spannende beslissende set tegen Tomas Machac.

Een dag na de nederlaag tegen Machac bevestigde Murray de ernst van zijn blessure op sociale media. Hij zal een enkelspecialist raadplegen bij terugkeer naar huis om de volgende stappen te bepalen.

Een woordvoerder heeft onlangs de laatste ontwikkelingen van voormalig wereldranglijst No.1 Murray onthuld. Murray is nu uit de loopgips en zal geen operatie aan zijn enkel ondergaan. Zijn revalidatie verloopt goed en hij hoopt binnenkort weer op de baan te trainen. Voorlopig heeft hij nog geen datum vastgesteld voor zijn terugkeer naar competitie.

Hoewel Murray nog geen specifieke terugkeerdatum heeft, hoopt de Brit op tijd fit te zijn voor Queen’s, dat begint op 17 juni, nadat hij is aangekondigd om deel te nemen aan het toernooi waar hij vijf keer kampioen in het enkelspel is geweest.

Dit is een positieve update over Andy Murray in wat hij openlijk heeft gezegd waarschijnlijk zijn laatste jaar als professioneel tennisser zal zijn. Het is waarschijnlijk verstandig geen specifieke terugkeerdatum vrij te geven, omdat dit extra druk op hem legt om op tijd terug te keren en het herstelproces dat nog in de beginfase zit, kan versnellen. Hopelijk kan Murray genieten van een volledig grasseizoen en een passend afscheid nemen op enkele van zijn meest succesvolle toernooien.

Products You May Like

Articles You May Like

Fernando Belasteguin Op Weg Naar Mogelijke Overwinning in Gironde P2 Toernooi
Spannende wedstrijd voor Thomas Leygue en Aris Patiniotis in het Bordeaux Padel Tournament
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
Alles wat u moet weten over het ATP-toernooi Queen’s Club Championships
Rafael Nadal praat over zijn toekomst in de sport