Andy Murray Trekt Zich Terug Uit Derde Ronde Toronto Masters Wedstrijd

Andy Murray, ATP, British Tennis Players, Tennis Nieuws

Products You May Like

Andy Murray heeft zich terug moeten trekken uit zijn derde ronde wedstrijd tegen Jannik Sinner tijdens de Toronto Masters, terwijl de Brit zich verontschuldigde tegenover het Canadese publiek. Murray heeft voor het eerst sinds hij het evenement in 2015 heeft gewonnen de derde ronde van de Canadian Open bereikt, na overwinningen op Lorenzo Sonego en Max Purcell.

Een Bekend Probleem

Echter, de voormalig nummer 1 onthulde op de baan dat hij niet kon deelnemen tegen Sinner nadat hij een vergelijkbare buikspierblessure voelde als vorig jaar. “Ik had vorig jaar een zeer vergelijkbaar probleem in het toernooi in Stuttgart voor Wimbledon, wat ervoor zorgde dat ik het toernooi van Queen’s Club moest missen, maar ik Wimbledon wel kon spelen,” zei Murray. Hij vervolgde, “Het duurde ongeveer 10 tot 12 dagen voordat ik me weer goed voelde. Dit is niet zo erg als toen, maar het gevaar als je concurrentie aangaat en speelt is dat je het erger maakt. Dus, ik zal moeten zien hoe het in de komende dagen ontwikkelt en hopelijk me over een paar dagen beter voelen. Het spijt me echt. Bedankt.”

Onduidelijkheid over Cincinnati Masters

Met de Cincinnati Masters die volgende week plaatsvindt, is het nog onduidelijk of Murray in staat zal zijn om terug te keren naar het evenement dat hij in 2008 en 2011 heeft gewonnen. Omdat Murray niet verder kan spelen in Canada, kan hij zijn achterstand op de top 32 seeds voor de US Open niet verder verkleinen.

Huidige Situatie

Hier is de huidige situatie voor de drievoudig Grand Slam-kampioen:
Huidige ATP-ranking: Nr. 40
Huidige Live ATP-ranking: Nr. 36
Punten verwijderd van de 32e rankingplek: 111
Te verdedigen punten voor de US Open: 45

Products You May Like

Articles You May Like

Hubert Hurkacz ondergaat knieprocedure
HEAD lanceert HEAD Pro Spin Strips in samenwerking met Rezztek® voor Padel-spelers
Gemengde resultaten voor Franse spelers op FIP Platinum Sardegna
Rafael Nadal’s onzekerheid over deelname aan de US Open
Novak Djokovic spreekt over Wimbledon nederlaag