Andy Murray: Mogelijke samenwerking met broer Jamie op Wimbledon

Andy Murray, ATP, British Tennis Players, Tennis Nieuws, Wimbledon

Products You May Like

Andy Murray, de Britse tennisser, werd geconfronteerd met een teleurstellende vroegtijdige uitschakeling in zowel het enkelspel als dubbelspel op Roland Garros. Deelnemend aan het dubbeltoernooi samen met mede-Brit Dan Evans, waren zij het eerste geheel niet-Franse koppel dat in 23 jaar een wildcard kreeg voor het evenement. Helaas kwam hun campagne vroegtijdig ten einde na een nederlaag in drie sets tegen Sebastian Baez en Thiago Seyboth Wild. Murray uitte zijn teleurstelling over de vroege uitschakeling en gaf aan dat hun nederlaag op Roland Garros van invloed kan zijn op hun kansen om samen dubbels te spelen op de Olympische Spelen in Parijs.

Murray onthulde dat er gesprekken hebben plaatsgevonden met zijn broer Jamie Murray over een partnerschap tijdens SW19 volgende maand. Hoewel Jamie momenteel geen partner heeft voor Wimbledon, liet Andy weten dat ze overwegen om samen te werken in het toernooi. De broers Murray hebben een geschiedenis van samen spelen, hebben deelgenomen aan de Olympische Spelen, Davis Cup en titels gewonnen in Tokyo en Valencia. Echter, hebben ze nog nooit samen op Wimbledon gespeeld.

Voordat Andy zich volledig richt op Wimbledon, zal hij het grasseizoen beginnen met de Surbiton Challenger gevolgd door toernooien in Stuttgart en Queen’s. Gezien Andy’s indrukwekkende carrière en prestaties in het tennis, is het enigszins verrassend dat hij nog nooit met zijn broer Jamie heeft gedubbeld op Wimbledon. Een partnerschap met Jamie op Wimbledon zou zeker een passend einde lijken van Andy’s carrière op zo’n prestigieus toernooi.

Over het algemeen hebben Murray’s hints naar een mogelijke laatste optreden op Wimbledon en een partnerschap met zijn broer Jamie opwinding veroorzaakt bij fans en de tennisgemeenschap. Terwijl hij zich voorbereidt op het komende grasseizoen en beslissingen maakt over zijn toekomst in de sport, zullen alle ogen gericht zijn op Andy Murray en wat mogelijk zijn laatste optreden op Wimbledon zou kunnen zijn.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Unieke Gebeurtenis in Bordeaux P2 Kwalificatiewedstrijd
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Rafael Nadal kiest ervoor Wimbledon over te slaan voor de Olympische Spelen in Parijs