Andrey Rublev reflects on ‘bad’ behaviour at Roland Garros

ATP, Roland Garros, Tennis Nieuws

Products You May Like

Andrey Rublev heeft gereflecteerd op zijn ‘slechte’ gedrag op Roland Garros, nadat de nummer 6 van de wereld in de derde ronde in drie sets werd verslagen. Rublev werd verslagen door de Italiaan Matteo Arnaldi, 7-6(6) 6-2 6-4, en werd daarmee de hoogst geplaatste speler die het mannenenkeltoernooi in Parijs tot nu toe verliet.

Explanation and Regret

Dit is niet de eerste keer dat het gedrag van Rublev voor koppen zorgt, hij werd eerder dit jaar gediskwalificeerd in Dubai omdat hij naar een lijnrechter schreeuwde. De Rus legde uit waarom hij zich soms op deze manier gedraagt, “Ik denk niet dat het om concentratie gaat. Ik denk dat het is omdat de manier waarop ik me gedraag, ik mezelf compleet neerhaal en Matteo de kans geef om te vliegen, en hij vloog in de derde set ongelooflijk. Het was te laat om iets te doen.”

Struggles and Reflection

Tijdens de persconferentie werd gesuggereerd dat Rublev aardiger voor zichzelf zou moeten zijn tijdens wedstrijden, maar dit is iets waar de 26-jarige duidelijk moeite mee heeft. Rublev zal nu een paar weken weg zijn van de tennisbaan om na te denken, voordat hij zijn grasseizoen begint op het ATP 500-toernooi in Halle voorafgaand aan Wimbledon. Niet alleen is dit niet acceptabel voor jonge fans om te zien, maar het is ook niet goed voor het welzijn van Rublev en heeft zeker invloed op zijn kansen om te winnen, aangezien hij gemakkelijk in zijn eigen hoofd lijkt te komen en soms zelfs wanneer hij aan het winnen is.

Products You May Like

Articles You May Like

Triay/Fernandez vs Llaguno/Sainz: Voorbeschouwing op de kwartfinales van het Premier Padel Italy Major
Novak Djokovic’s Participation at Wimbledon Uncertain
The grass court season heats up next week!
Andy Murray’s strijd met rugproblemen en onzekerheid over Wimbledon
Spannende kwartfinales van de Italy Major