Alpine tekent partnerschapsovereenkomst met Greenweez Paris Major

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Alpine, het gerenommeerde Franse automerk, heeft recentelijk een partnerschapsovereenkomst getekend met Greenweez Paris Major. De samenwerking houdt in dat Alpine voor de komende twee edities van het toernooi, die plaatsvinden in 2023 en 2024, een premium partner wordt. Met deze stap hoopt Alpine een connectie te maken met de sport padel, een dynamische en opwindende discipline die perfect aansluit bij de kernwaarden van het merk: sportiviteit, lichtheid en behendigheid.

Zichtbaarheid tijdens Paris Major 2023

De aankomende editie van Paris Major in 2023, gepland van 3 tot 10 september, zal Alpine uitgebreide zichtbaarheid bieden. Gedurende het toernooi zal het logo van het merk prominent worden getoond op de netten en zijkanten van de hoofdbanen, wat zorgt voor maximale zichtbaarheid. Daarnaast zullen Alpine voertuigen worden tentoongesteld op de stand van de Jardin des Mousquetaires, waarmee het merk zijn aanwezigheid op het evenement versterkt.

Gedeelde waarden en passie

Antonio Labate, Sales Director van Alpine, benadrukt de natuurlijke synergie tussen het merk en padel: “Le padel is een intense en veeleisende sportdiscipline die zowel enthousiastelingen als beginners samenbrengt. Voor mij was deze samenwerking met de Greenweez Paris Major vanzelfsprekend omdat we dezelfde waarden delen: passie, toewijding en teamgeest.” Deze gedeelde passie voor uitmuntendheid en toewijding maakt de samenwerking tussen Alpine en Greenweez Paris Major een passende alliantie.

Uitbreiding van mogelijkheden en kansen

De samenwerking tussen Alpine en Greenweez Paris Major opent nieuwe mogelijkheden en kansen voor beide partijen. Door zich te verbinden met de dynamische sport padel, laat Alpine zien dat het zich richt op diverse doelgroepen en haar merkaanwezigheid wil vergroten. De editie van Paris Major in 2023 biedt een ideaal platform voor Alpine om in contact te komen met sportliefhebbers en hun voertuigen aan een breed scala aan potentiële klanten te laten zien. Naarmate de samenwerking zich ontvouwt, belooft deze gezamenlijke inzet opwinding en succes voor zowel Alpine als Greenweez Paris Major.

Gedeelde waarden van passie, toewijding en teamgeest

Het partnerschap tussen Alpine en Greenweez Paris Major onderstreept de gedeelde waarden van passie, toewijding en teamgeest. Door de krachten te bundelen, brengen deze twee entiteiten de wereld van automotive uitmuntendheid en dynamische sport samen, wat resulteert in een partnerschap dat zeker zal gedijen in de komende jaren. Terwijl Alpine actief deelneemt aan de edities van Paris Major in 2023 en 2024, versterkt het merk zijn positie als premium merk in het hart van zowel sportliefhebbers als autoliefhebbers.

Products You May Like

Articles You May Like

Fernando Belasteguin: De Iconische Figuur van Padel
Potentieel partnerschap tussen Belasteguin en Capra in 2024
Le King Belasteguin maakt eindelijk zijn langverwachte comeback
De spannende strijd om de top van de wereld padel rankings
Ondersteuning voor een Premium Tennistour van Taylor Fritz