Alix Collombon en Victoria Iglesias triomferen in het WPT Valencia Open

Padel Nieuws, Padel Toernooien

In een spannende wedstrijd op het WPT Valencia Open toonden Alix Collombon en Victoria Iglesias hun vastberadenheid en vaardigheid terwijl ze streden tegen taaie tegenstanders, Borrero en Sharifova. Ondanks de uitdagingen die ze tegenkwamen, slaagden Collombon en Iglesias erin om als winnaars uit de strijd te komen en hun plaats in de tweede ronde van het toernooi veilig te stellen.

Alix Collombon had eerder benadrukt dat er geen gemakkelijke wedstrijden meer zijn in de World Padel Tour. Deze verklaring bleek waar te zijn toen Collombon en Iglesias een geduchte uitdaging stonden te wachten tegen Borrero en Sharifova. Het kwalificerende duo speelde zonder angst en won de eerste set in een tiebreak, waardoor de favorieten gedwongen werden tot een beslissende tweede set.

Het was duidelijk dat Collombon en Iglesias diep moesten graven en hard moesten werken om de controle over de wedstrijd terug te krijgen. Met hun veerkracht en vastberadenheid slaagden ze erin om het tij te keren en uiteindelijk het spel te domineren. De eindscore van 6/7, 7/6, 6/2 weerspiegelde hun uitstekende prestatie.

Een plek in de tweede ronde

De moeizaam bevochten overwinning bezorgde Collombon en Iglesias een plaats in de tweede ronde van het WPT Valencia Open. Hun volgende tegenstanders zullen Gemma Triay en Marta Ortega zijn, die als tweede zijn geplaatst in de competitie. Het zal ongetwijfeld een uitdagende wedstrijd worden, maar Collombon en Iglesias hebben bewezen dat ze klaar zijn voor de taak.

Met de voortgang van Collombon en Iglesias naar de volgende ronde zullen er twee Franse vrouwen in de laatste 6 staan. Léa Godallier en Marta Caparros lieten ook hun vaardigheden zien en bevestigden hun status door hun Italiaanse tegenstanders, Marchetti en Pappacena, te verslaan met een score van 4/6, 3/XNUMX.

Een spannende strijd van talent en strategie

Godallier en Caparros zullen het opnemen tegen Sofia Araujo en Jessica Castello in hun komende wedstrijd. Deze wedstrijd belooft een spannende strijd te worden van talent en strategie. Beide teams zullen ongetwijfeld alles geven om een plaats in de volgende fase van de competitie veilig te stellen.

De overwinning van Collombon en Iglesias getuigt van het belang van hard werken en vastberadenheid in de wereld van professioneel paddle tennis. Ondanks sterke tegenstanders verloren ze nooit het vertrouwen in hun capaciteiten en vochten ze terug om een welverdiende overwinning te behalen.

Terwijl het toernooi vordert, zullen alle ogen gericht zijn op deze getalenteerde spelers terwijl ze hun vaardigheden blijven tonen en strijden tegen de besten in het spel. Het WPT Valencia Open belooft een opwindend en fel competitief evenement te worden, waarbij elke wedstrijd nieuwe verrassingen en uitzonderlijk talent laat zien.

Products You May Like

Articles You May Like

Daniil Medvedev kondigt de toevoeging van Gilles Simon aan aan zijn coachingteam
Holger Rune herstart de samenwerking met Patrick Mouratoglou voor de derde keer
Red Bull en Premier Padel kondigen een strategische samenwerking aan
Update van de niveautabel van padel 2024
The Most Common Injuries Among Amateur Padel Players