Alix Collombon en Victoria Iglesias schitteren op het Italy Major Premier Padel-toernooi

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Alix Collombon en Victoria Iglesias hebben naam gemaakt in de wereld van padel met hun recente succes op het Italy Major Premier Padel-toernooi. Het Frans-Spaanse duo toonde hun vaardigheden en dominantie op de baan, en verzekerde zich van een plek in de kwartfinales door het Spaans-Portugese duo Nogueira/Merino te verslaan. De wedstrijd was een bewijs van de vaardigheden van Collombon en Iglesias, aangezien ze de overwinning behaalden in slechts 1 uur en 30 minuten met een score van 6/3 6/2.

Flawless performance in het toernooi

Gerangschikt als 10e in het toernooi, leverden Collombon en Iglesias een foutloze prestatie. Ze lieten geen ruimte voor fouten, en behielden hun focus en consistentie gedurende de hele wedstrijd. Uiteindelijk wisten ze 13 van de 18 break points te verzilveren, wat hun bekwaamheid benadrukt en aantoont dat ze kunnen profiteren van de zwakheden van hun tegenstanders.

Revanchekans in de kwartfinales

hun volgende uitdaging in de kwartfinales zal zijn tegen de tweelingzussen die hen eerder hebben verslagen in de Human Padel Open 2023 in Toulouse. Deze komende wedstrijd biedt een kans voor Collombon en Iglesias om wraak te nemen en hun groei als spelers te bewijzen. De centrale baan van het Foro Italico zal getuige zijn van een hevige strijd tussen deze twee paren, die vastbesloten zijn om elkaar te overtreffen en een plek in de halve finales veilig te stellen.

Een waarschuwing in de vorige ronde

Ondanks dat ze als 5e waren geplaatst in het toernooi, hadden Collombon en Iglesias het zwaar in de vorige ronde tegen het duo Orsi/Llaguno. Ze ontsnapten ternauwernood aan een nederlaag en slaagden erin om door te gaan naar de kwartfinales. Deze nipte ontsnapping fungeert als een wake-up call voor het duo, dat hen herinnert aan het hoge niveau van de concurrentie in het toernooi en het belang van het behouden van hun focus en intensiteit gedurende elke wedstrijd.

Doel: de halve finales bereiken

Collombon en Iglesias hebben hun zinnen gezet op het bereiken van de halve finales, een mijlpaal die ze nog moeten behalen in een van de grootste toernooien in de wereld van padel. Hun vastberadenheid en honger naar succes blijven hen vooruit stuwen, waardoor ze hun best doen en hun vaardigheden op de baan kunnen tonen. Met hun recente overwinningen en de lessen die ze hebben geleerd uit hun eerdere wedstrijden, streven ze ernaar om hun stempel te drukken in de halve finales en hun groei als spelers te demonstreren.

Alix Collombon en Victoria Iglesias hebben zich opgeworpen als een geduchte kracht in het Italy Major Premier Padel-toernooi. Hun dominante optredens en indrukwekkende overwinningen hebben hen een plek in de kwartfinales opgeleverd, waar ze een bekende tegenstander zullen treffen in hun streven naar wraak en een kans om een felbegeerde plek in de halve finales veilig te stellen. Met elke wedstrijd tonen Collombon en Iglesias hun vastberadenheid en honger naar succes, waardoor ze een opwindend duo zijn om naar te kijken in de wereld van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Andy Murray kondigt mogelijk pensioen aan na deze zomer
Jannik Sinner nadert Carlos Alcaraz in de ATP-ranglijst
Jamie Murray is bezorgd over de toekomst van dubbelspel in het tennis
Carlos Alcaraz: Een opkomende tennisster met hoge verwachtingen
Julien Seurin: Veranderingen in Partners en Ambities