Alix Collombon en Julieta Bidahorria schitteren in het Padel 2-toernooi in Brussel

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Alix Collombon, de enige tricolor deelnemer in België deze week, samen met Julieta Bidahorria, toonden hun vaardigheden door zich te kwalificeren voor de tweede ronde van P2 in Brussel.

Het duo stond tegenover de Belgische nummers één en twee, Helena Wyckaert en An Sophie Mestach. Ondanks een nauwlettende eerste ronde aan het begin van het spel, slaagden Collombon en Bidahorria erin de eerste break te maken en de overwinning in de eerste ronde veilig te stellen met een score van zes games tot twee.

In de tweede set, met de steun van het publiek op het Central Court van de Gare Maritime Tour & Taxis, boden de Belgen fel weerstand en verdienden zelfs een breakpunt, uiteindelijk onsuccesvol. Desalniettemin hielden Collombon en Bidahorria vol en veiligden ze uiteindelijk de definitieve break, waarbij ze de set afmaakten met een score van 6/2 – 6/3 na iets meer dan een uur spelen.

Uitdaging in de volgende ronde

De overwinning betekende de toegang van Alix Collombon tot de tweede ronde van een P2-evenement, waarmee het podium wordt gezet voor een nieuwe uitdagende wedstrijd in het vooruitzicht. Collombon en Bidahorria zullen het opnemen tegen het duo op nummer twee van de wereld, Delfina Brea en Beatriz Gonzalez.

Voortgang in het toernooi

Ondanks de zware concurrentie die hen te wachten staat, hebben Collombon en Bidahorria al eerder hun talent en veerkracht bewezen, waarbij ze laten zien dat ze kunnen concurreren op het hoogste niveau. Hun reis in het Brussels toernooi is een bewijs van hun vaardigheden en vastberadenheid op de baan.

Met elke wedstrijd winnen Collombon en Bidahorria waardevolle ervaring en vertrouwen, waardoor ze zich voorbereiden op toekomstige uitdagingen en overwinningen in de wereld van het professionele tennis.

Products You May Like

Articles You May Like

Opmerkelijke Overwinningen en Indrukwekkende Prestaties bij het Gironde Padel Toernooi
Andy Murray bereidt zich mogelijk voor op zijn afscheid van Wimbledon Championships
Frans toernooi eindigt met gemengde resultaten voor de Franse delegatie
Belangrijke bewegingen in de FIP-ranglijsten
The Rise of Padel: A Changing Sport