Jannik Sinner verslaat Daniil Medvedev en bereikt de halve finales van de US Open

ATP, Daniil Medvedev, Jannik Sinner, Tennis Nieuws, US Open

Products You May Like

Jannik Sinner heeft de enige voormalige US Open kampioen in het mannenenkelschema uitgeschakeld door Daniil Medvedev te verslaan en door te gaan naar de halve finales. Sinner versloeg de US Open kampioen van 2021 met 6-2 1-6 6-1 6-4 in twee uur en 41 minuten op het Arthur Ashe Stadium gisteravond.

Toen hij terugkeek op de wedstrijd, sprak Sinner over wat de sleutel was tot het behalen van de overwinning, “Het was een zware wedstrijd, maar ik ben blij om in de volgende ronde te zijn. We kennen elkaar natuurlijk behoorlijk goed, dus het is altijd een zware wedstrijd. Er waren veel tactische sleutels, hoewel de vroege break in de eerste en derde sets me veel geholpen heeft voor het vertrouwen, vooral na wat er gebeurde in de tweede set.”

Als gevolg van de uitschakeling van Medvedev uit het toernooi, is er nu gegarandeerd een nieuwe US Open kampioen met Sinner en Jack Draper, evenals de Amerikanen Taylor Fritz en Frances Tiafoe die nog in de strijd zijn. Sinner zal de Britse hoop Draper ontmoeten in zijn halve finale. De Italiaan hoopt zijn ervaring op dit punt in Grand Slams te gebruiken.

Ondanks dat Sinner favoriet is voor hun aankomende wedstrijd, was het eigenlijk Draper die hun enige eerdere ontmoeting op de ATP Tour in 2021 won op Queen’s Club. Velen beschouwden de wedstrijd tussen Jannik Sinner en Daniil Medvedev als bijna 50/50, maar de Italiaan was uiteindelijk vrij overtuigend.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden