Belasteguin en Tello: Einde van een tijdperk?

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Fernando Belasteguin en Juan Tello. Dit was een paar dat alles had om een droom te zijn. Echter, de resultaten bleven uit voor deze twee. Hun beste resultaat: een halve finale tijdens de Bordeaux P2 afgelopen juni. Sindsdien niets meer… en een grote teleurstelling tijdens de Madrid P1. Het Tello/Belasteguin duo, als 7e geplaatst, verloor al in de eerste ronde van het herstarttoernooi tegen Miguel Benitez en Alberto Cepero. Een laatste dans in Madrid voor King Bela die een bittere nasmaak achterliet, vooral bij een 6/4 6/1…Zou het niet zo zijn? Is dit niet één nederlaag te veel voor het Tello/Belasteguin duo?

Fernando Belasteguin, die aan het einde van dit jaar zijn lange professionele carrière zal beëindigen, zou hij niet op een betere noot willen vertrekken? Volgens de laatste geruchten heeft Juan Tello zelfs al een nieuwe teamgenoot gevonden voor de rest van het seizoen. Zijn naam? Iñigo Jofre, de 60e speler ter wereld. Dit zou een flinke klap zijn voor Luis Hernandez Quesada die onlangs sprak over zijn samenwerking met Iñigo Jofre.

Niets officieels voor nu aangezien Juan Tello en Fernando Belasteguin samen zijn ingeschreven voor het toernooi in Valladolid en Rotterdam. Zullen ze echter samen te zien zijn op de centre court van Philippe Chatrier in Parijs? Alles wijst erop van niet. Nu resteert nog één vraag: met wie zal Fernando Belasteguin zijn carrière beëindigen?

Products You May Like

Articles You May Like

Korea Open: Een Spannende Ervaring voor Tennisfans
De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden