Rotterdam P1 Toernooi Heren – Kwalificatiewedstrijden

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Het Rotterdam P1 toernooi is al begonnen voor de heren, en slechts de duo’s Vives/Cremona en Guichard/Geens slaagden erin om de eerste ronde van de kwalificaties te overleven.

Leygue/Piotto kwamen heel dichtbij om een verrassing te creëren tegen Quilez/Mouriño, de nummer 3 in de kwalificaties, maar verloren in drie sets: 3/6, 6/3, 7/5. Inzerillo/Iriart leden een voorspelbare nederlaag tegen het Spaanse duo Sans/Gala Sanchez (geplaatst als nr. 5), in twee sets: 6/1, 6/2.

Bergeron/Melero Bernal en Moreau/Vera Lopez slaagden er niet in om een verrassing te creëren tegen respectievelijk de geplaatste duo’s Bueno/Luque en Ronco/Perez.

Vives/Cremona behaalden een overwinning tegen het Nederlands duo Prins/Verwater in twee sets: 7/6, 6/3. Geens/Guichard speelden een perfecte wedstrijd door de nummer 2 geplaatsten, de Melendez broers, te verslaan met 6/3, 6/4.

Kansen voor Geens/Guichard op vervolg in toernooi

Het is zeker een gouden kans voor het Franco-Belgische duo Geens/Guichard om zich te kwalificeren voor het hoofdtoernooi, vooral na het uitschakelen van de nummer 2 geplaatsten.

Products You May Like