Teleurstelling voor Franse spelers in het professionele tenniscircuit van Rotterdam P1

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Het was opnieuw moeilijk voor de mannen om een plek te veroveren in het hoofdtoernooi van het professionele circuit. Deze keer, op Rotterdam P1, slaagden de Franse spelers in de kwalificaties er niet in om verder te komen. Vives/Cremona konden niet op tegen het nummer 1 geplaatste duo Del Castillo en Vilarino, die slechts 45 minuten nodig hadden om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van Rotterdam P1 (6/3 6/1).

Vanavond waren alle ogen gericht op het Franse-Belgische duo, Geens/Guichard, die een serieus Spaans duo tegenover zich hadden. Na hun overtuigende overwinning tegen de Melendez broers van gisteren leek het duo een goede kans te hebben. Echter, Geens en Guichard slaagden er niet in om te winnen van Marques/Arnaldos, met 6/4 7/5 als resultaat. Er zijn geen Franse spelers meer in het mannen toernooi.

Aan de andere kant kunnen we morgen de eerste ronde van het vrouwen toernooi verwachten, met de deelname van Godallier/Marchetti, die het duo Borrero/Portillo zullen tegenkomen in een wedstrijd die gepland staat om 17:30 uur. Voor de debuutwedstrijden van Collombon en Araceli zullen we moeten wachten tot woensdag.

Products You May Like