Padel Toernooi bij Dijon Padel: Een Belangrijke Gebeurtenis in Côte-d’Or

Padel Nieuws

Products You May Like

Het aankomende P1000 toernooi van Padel gepland van 6 tot 8 september bij Dijon Padel van Country Club Dijon Bourgogne markeert een belangrijke mijlpaal in de padel scene van Côte-d’Or. Dit toernooi zal enkele van de beste Franse spelers samenbrengen, waardoor de groeiende populariteit en competitiviteit van de sport in de regio wordt benadrukt.

Opgericht in 1981, heeft de Norges tennisclub opmerkelijke groei en transformatie doorgemaakt in de loop der jaren. Na de overname door de golfclub in 1995, verkreeg de club accreditatie om in 2008 een internationaal vrouwentoernooi te organiseren. In 2017 breidde Dijon Padel zijn faciliteiten uit met vijf extra padelbanen, wat het totaal op acht banen bracht.

Ter gelegenheid van zijn 7e verjaardag heeft Dijon Padel een reeks feestelijke activiteiten en verrassingen gepland voor zijn leden gedurende september. Als onderdeel van de festiviteiten zal de club elke zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur introductiesessies voor padel organiseren, waardoor zowel ervaren spelers als nieuwkomers de sport kunnen ervaren.

P1000 Toernooi bij Dijon Padel

Als historische primeur voor Côte-d’Or zal Dijon Padel het prestigieuze P1000 toernooi organiseren van 6 tot 8 september 2024. Dit evenement van hoog niveau zal nationale spelers aantrekken, wat zorgt voor een uiterst competitieve en opwindende wedstrijd. Het winnende team zal naar huis gaan met een prijzengeld van 320 euro en 1000 punten voor de Franse ranking, waarbij de betekenis van dit toernooi in de regionale padel kalender wordt benadrukt.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deelname of het bijwonen van het P1000 toernooi en andere activiteiten bij Dijon Padel, kunnen verdere details worden verkregen door contact op te nemen met de club op 03 80 35 76 63. Mis de kans niet om de opkomst van padel in Côte-d’Or te aanschouwen en deel uit te maken van deze spannende reis in de wereld van sport.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden