Kwalificatiewedstrijden voor het WK 2024 in Doha, Qatar

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

De zoektocht naar gekwalificeerde teams voor het WK 2024 in Doha, Qatar is in volle gang. Na de kwalificaties in Zuid-Amerika zijn nu ook de data voor Azië-Afrika aangekondigd.

Van 22 tot 27 september zullen 15 mannelijke en 15 vrouwelijke delegaties uit Azië en Afrika, inclusief Australië, samenkomen in Koeweit-Stad, Koeweit om een ​​plek te veroveren in het prestigieuze evenement in Qatar.

Onder de deelnemende mannenteams zal slechts één nationaal team de kans krijgen om deel te nemen aan het WK in Qatar. De geselecteerde mannenteams zijn onder andere Australië, Bahrein, China, Egypte, Iran, Japan, Koeweit, Libanon, Oman, Filipijnen, Senegal, Thailand, Saoedi-Arabië en Tunesië. Elk team zal strijden op de velden in Koeweit-Stad in de hoop als overwinnaar uit de bus te komen en hun plek op het aanstaande WK veilig te stellen.

Aan de vrouwenzijde zullen twee teams de kans krijgen om hun ticket naar het WK in Doha te bemachtigen. De geselecteerde vrouwenteams zijn vergelijkbaar met de mannenselectie, met vertegenwoordigers uit Australië, Bahrein, China, Egypte, Iran, Japan, Koeweit, Libanon, Oman, Filipijnen, Senegal, Thailand, Saoedi-Arabië en Tunesië.

“We zijn verheugd om de kwalificaties voor de Wereldkampioenschappen padel FIP in ons land, Koeweit, te organiseren,” aldus Omar Ahmed Al-Zanki, de president van de Kuwaiti Football Federation padel. Hij voegde eraan toe: “Ik wil mijn dank uitspreken aan het bestuur van de Internationale Federatie van padel voor het goedkeuren van ons bod om de kwalificaties voor de wereldkampioenschappen van padel FIP te organiseren en voor het in ons gestelde vertrouwen. We kijken ernaar uit om alle deelnemers in Koeweit te verwelkomen en zien uit naar een succesvol en spannend evenement.”

De kwalificaties voor het WK 2024 in Doha zullen getalenteerde mannelijke en vrouwelijke padelteams uit Azië, Afrika en Australië bij elkaar brengen. Met hevige concurrentie verwacht in Koeweit-Stad, zijn de inzet hoog voor deze teams terwijl ze vechten voor hun kans om hun landen te vertegenwoordigen op het wereldtoneel in Qatar. De anticipatie en opwinding rondom dit evenement zijn voelbaar en alle ogen zullen gericht zijn op de kwalificatiewedstrijden om te zien welke teams als overwinnaars uit de bus zullen komen en hun plek op het aanstaande WK veilig zullen stellen.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden
Korea Open: Een Spannende Ervaring voor Tennisfans