Jannik Sinner overwint heupzorgen en bereikt finale in Cincinnati Open

Alexander Zverev, ATP, Jannik Sinner, Tennis Nieuws

Products You May Like

Jannik Sinner heeft alle zorgen over zijn heup van zich afgezet, nadat de nummer 1 van de wereld leek te manken tijdens zijn halve finale-overwinning op Alexander Zverev tijdens de Cincinnati Masters. Sinner versloeg de Duitser met 7-6(9) 5-7 7-6(4) in een wedstrijd die meer dan drie uur duurde en verstoord werd door regenonderbrekingen.

Geruststelling over blessure

Ondanks zijn vijfde finale van 2024, waren er zorgen over Sinner gedurende de wedstrijd nadat hij last leek te hebben van zijn heup en af en toe mank liep. Heupblessures hebben een grote rol gespeeld in Sinner’s jaar sinds het gravelseizoen, maar de pas 23-jarige heeft fans gerustgesteld dat het ‘een ander klein probleem is dan voorheen’.

Vooruitblik en geruststelling

“Ik zal geen risico’s nemen (voor de gezondheid) voor de US Open of andere grote toernooien. Soms voel ik het (heup) zeker,” legde Sinner uit. “Ik moet begrijpen wat het precies is op dit moment omdat ik het gevoel heb dat het een ander klein probleem is dan voorheen.”

Sinner zal het later vandaag opnemen tegen Frances Tiafoe in de finale van de Cincinnati Open, terwijl hij de derde Masters 1000-titel uit zijn carrière probeert te claimen.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden
Korea Open: Een Spannende Ervaring voor Tennisfans