Denis Shapovalov reageert op Jannik Sinner’s Anti-Doping situatie

ATP, Jannik Sinner, Tennis Nieuws

Products You May Like

Jannik Sinner is de afgelopen week in het oog van de storm geweest nadat werd aangekondigd dat hij eerder dit jaar twee anti-dopingtests had doorstaan en voormalig top 10-speler Denis Shapovalov heeft nu zijn zegje gedaan over de situatie.

Sinner won maandag voor het eerst de titel op de Cincinnati Masters, maar slechts een dag later werd aangekondigd dat hij was vrijgesproken van enige schuld voor twee eerdere mislukte anti-dopingtests.

Shapovalov heeft sindsdien gereageerd op deze berichten en heeft laten weten dat zijn probleem niet met Sinner is, maar met de onduidelijkheden binnen het systeem. Hij heeft gewezen op spelers die zijn geschorst voor het missen van anti-dopingtests, waaronder Mikael Ymer.

Het is een zeer rommelige situatie en er zijn veel verschillende manieren om ernaar te kijken. Zoals Denis Shapovalov heeft gezegd, is het moeilijk om geen empathie te voelen voor degenen die hun situaties meer openbaar moesten maken terwijl de zaak nog gaande was. De hele conclusie van dit verhaal laat hoe dan ook een bittere nasmaak achter, ongeacht of Sinner’s versie van de gebeurtenissen juist blijkt te zijn.

Products You May Like

Articles You May Like

Korea Open: Een Spannende Ervaring voor Tennisfans
De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden