UrbanPadel zoekt een Activity Manager in Dardilly

Padel Nieuws

Products You May Like

UrbanPadel is op zoek naar een Activity Manager om toezicht te houden op de commerciële ontwikkeling van hun nieuwe centrum in Dardilly. De gekozen kandidaat zal verantwoordelijk zijn voor een verscheidenheid aan taken gericht op het optimaliseren van de winstgevendheid en kwaliteit van de padelactiviteiten die worden aangeboden in het centrum. Dit omvat het organiseren van individuele en collectieve cursussen, het beheren van toernooien en evenementen, toezicht houden op de pro shop en het ontwikkelen van samenwerkingen met lokale clubs. De Activity Manager zal ook verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van de faciliteiten en het waarborgen van een hoog niveau van klantenservice.

Kandidaten voor de positie van Activity Manager moeten een achtergrond hebben in sport, met een opleiding in STAPS of aanverwante studies. Daarnaast is een coachdiploma voor padel, een up-to-date professionele kaart en een JAP1-certificering voor arbitrage vereist.

Het ideale kandidaat zal dynamisch zijn, met een passie voor tennis en padel, uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en een sterk gevoel voor organisatie. De positie van Activity Manager bij UrbanPadel biedt een vast contract van 39 uur per week. De locatie van het centrum is in Dardilly, en de startdatum is zo snel mogelijk. De beloning wordt bepaald op basis van het profiel van de kandidaat.

Om te solliciteren voor de positie, moeten geïnteresseerde kandidaten hun CV en sollicitatiebrief sturen naar alexandre.ressot@urbansoccer.fr en morgan.gilles@urbansoccer.fr. Het is belangrijk om het centrum en de stad waarvoor je solliciteert te specificeren in de e-mail. De positie van Activity Manager bij UrbanPadel biedt een unieke kans voor individuen met een passie voor sport en een verlangen om te werken in een dynamische en uitdagende omgeving. De verantwoordelijkheden van de rol zijn gevarieerd en bieden de kans om bij te dragen aan de groei en het succes van het centrum. Met de juiste kwalificaties en een sterke toewijding aan uitmuntendheid, zal de Activity Manager een sleutelrol spelen in het waarborgen van de kwaliteit en winstgevendheid van de UrbanPadel-activiteiten.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden
Korea Open: Een Spannende Ervaring voor Tennisfans