Padel 3: Het bevorderen van vrouwelijke deelname aan de sport

Padel Nieuws

Products You May Like

Padel 3, gelegen op slechts 1u30 van Parijs, heeft snel erkenning gekregen sinds de opening op 14 november 2022. Opgesticht door Amaury Foquet en Aitor Perez, wordt de club nu uitsluitend beheerd door Amaury Foquet.

Met een sterke focus op het bevorderen van padel, vooral onder vrouwen, heeft Padel 3 zich gevestigd als een dynamische en inclusieve club in La Chapelle St-Luc.

Oorspronkelijk bedoeld voor recreatieve doeleinden, heeft Padel 3 zijn aanbod uitgebreid met een verscheidenheid aan toernooien, variërend van P25 tot P1000. De club heeft 5 overdekte banen en organiseert regelmatig professionele evenementen, waardoor spelers de mogelijkheid hebben om op verschillende niveaus te concurreren.

Een van de hoogtepunten bij Padel 3 is de nadruk op het bevorderen van de deelname van vrouwen aan de sport. De club organiseert maandelijkse toernooien, inclusief speciale evenementen voor jonge spelers, om vrouwelijke spelers aan te moedigen om deel te nemen aan competitieve wedstrijden.

Padel 3 werkt samen met lokale bedrijven, zoals de Trojan hotels La Maison de Rhodes en Le Chant des Oiseaux, om initiatieven voor vrouwen in de sport te ondersteunen. Door actief betrokken te zijn bij de promotie van het padel voor vrouwen, werkt de club aan het aanpakken van de specifieke uitdagingen waarmee vrouwelijke atleten in de sport te maken hebben.

Met een sterke toewijding aan gendergelijkheid en inclusiviteit, legt Padel 3 de weg vrij voor de deelname van vrouwen aan hoogwaardige padelwedstrijden. Door evenementen zoals het P500 vrouwentoernooi trekt de club top vrouwelijke deelnemers aan en bevordert een cultuur van excellentie in de sport.

Terwijl de club blijft groeien en evolueren, staat het op het punt een blijvende impact te maken op de wereld van padel, zowel lokaal als daarbuiten.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden
Korea Open: Een Spannende Ervaring voor Tennisfans