Op zoek naar een dubbelspel partner: Tino Libaak’s keuzes

Padel Internationaal, Padel Nieuws, Padel Toernooien, Premier Padel

Products You May Like

Tino Libaak, een veelbelovend jong talent uit Argentinië, is onlangs 19 jaar geworden en veroorzaakt heel wat opschudding in de wereld van professionele padel. Met zijn voormalige partner Leo Ausburger die nu speelt met Alex Chozas, wordt er gespeculeerd over met wie Tino als volgende een team zal vormen. Een optie die wordt genoemd door Padel Break en fans, is de ervaren Javi Ruiz. Op 35-jarige leeftijd is Javi een doorgewinterde veteraan op het circuit, momenteel gerangschikt als 28e in de wereld. Afkomstig uit Granada, Spanje, heeft Javi een schat aan ervaring en heeft hij in de loop der jaren talloze titels verdiend. Zijn overwinning in de World Padel Tour in 2018 in de Costa del Sol springt eruit als een van zijn meest prestigieuze prestaties. Met de reputatie een strategische en betrouwbare speler te zijn, zou het samenwerken met Tino wederzijds voordelig kunnen zijn voor beide spelers.

De dynamische Víctor Ruiz

Een andere mogelijke partner voor Tino is de temperamentvolle Víctor Ruiz. Op 34-jarige leeftijd staat Víctor, oorspronkelijk afkomstig uit Murcia, Spanje, bekend om zijn dynamische speelstijl, in staat tot zowel buitengewone prestaties als teleurstellende resultaten. Ondanks uitdagingen in recente toernooien met zijn huidige partner Lucas Bergamini, blijft Víctor een gevaarlijke speler op de baan. Met meerdere finales bereikt in de World Padel Tour, is Víctor vastbesloten om terug te komen en zou hij de perfecte match kunnen zijn voor Tino in het komende seizoen.

De beslissing van Tino

Als de 22e speler in de wereld heeft Tino Libaak verschillende opties om te overwegen bij het kiezen van zijn volgende dubbelspelpartner voor het seizoen 2024. Zowel Javi Ruiz als Víctor Ruiz brengen hun eigen unieke krachten met zich mee, en het is nog de vraag wie Tino uiteindelijk zal kiezen. Met de mogelijkheid van nieuwe partnerschappen en spannende wedstrijden in het vooruitzicht, kijkt de padelgemeenschap reikhalzend uit naar Tino’s beslissing. Blijf op de hoogte voor updates over dit zich ontwikkelende verhaal.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden