Victor Ruiz and Lucas Bergamini End Padel Partnership

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Het gerucht is gegroeid sinds het begin van de zomer, en het is nu officieel: het paar Ruiz/Bergamini gaat na twee jaar samen te hebben deelgenomen aan toernooien in de padelsport uit elkaar. Victor Ruiz deed een aankondiging op Twitter waarin hij suggereerde dat hij niet aan de basis van deze beslissing lag. Hij betuigde zijn spijt door te zeggen: “We zijn in een tijd in onze sport beland waar we alleen nog maar op zoek zijn naar onmiddellijke resultaten, zonder geduld, zonder te denken op de lange termijn, zonder projecten de tijd te geven om te stabiliseren…”
“Hoy nos separamos, pero la ‘pareja del pueblo’ zal eeuwig zijn. Gracias, Lucas, por todo lo que te he querido. Te quiero mucho, amigo. pic.twitter.com/XXw6ZjOeZp— Victor Ruiz (@victor00ruiz) 7 augustus 2024

Ze waren ook het langst levende actieve paar op het internationale circuit. Ze begonnen het jaar op de achtste plaats in de FIP-ranglijst, maar staan nu op de 21e en 22e plaats. Inderdaad, het jaar 2024 had hen geen geluk gebracht, met als beste resultaat een kwartfinale op Genova Premier Padel P2 begin juli. Bergamini zal nu worden gekoppeld aan Juanlu Esbri. Aangezien de laatste momenteel gekoppeld is aan Javier Rico, kunnen er nog veranderingen komen. Wat betreft Victor Ruiz, er is nog geen aankondiging gedaan.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden