New Playing Partner for Alix Collombon: Araceli Martinez

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Na het beëindigen van zijn samenwerking met Julieta Bidahorria, onthulde Alix Collombon snel haar nieuwe spelpartner: Araceli Martinez. De Spaanse speler, momenteel gerangschikt op de 36e plaats in de laatste FIP-ranking, begint een nieuwe fase van haar carrière naast Collombon, die op de 29e plaats staat.

Araceli Martinez, die eind van de maand 24 jaar wordt, was eerder gekoppeld aan Marina Guinart. Het duo leverde een opmerkelijke prestatie door de kwartfinales te bereiken op de Premier Padel Major Italy in juni. Martinez bereikte ook de kwartfinales tijdens de Premier Padel P2 in Asunción. In 2024 heeft ze vijf kwartfinales, twee keer de ronde van 32 en een keer eliminatie in de ronde XNUMX op de Qatar Major Premier Padel geregistreerd.

Martinez had eerder gespeeld met Léa Godallier en in 2022 2023. Voor haar samenwerking met Guinart, had Martinez een team gevormd met Sara Ruiz Soto tot afgelopen april. Haar scheiding van Marina Guinart werd twee weken geleden aangekondigd na een meniscusletsel dat Araceli Martinez opliep tijdens het toernooi in Bordeaux. Na het toernooi in Italië koos ze uiteindelijk voor een operatie.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden