Stefanos Tsitsipas kritiseert zijn vader en coach na verlies in Montreal

ATP, Stefanos Tsitsipas, Tennis Nieuws, Tennis Tournaments

Products You May Like

Stefanos Tsitsipas heeft kritiek geuit op zijn vader en coach, Apostolos, nadat de Griek zijn openingswedstrijd verloor op de Canadian Open in Montreal. Tsitsipas werd verslagen door voormalig wereldnummer 3 Kei Nishikori, 6-4 6-4.

Na zijn verrassende nederlaag in Montreal, spaarde Tsitsipas zijn vader/coach niet bij het analyseren van de wedstrijd. Hij benadrukte problemen met de coaching en de communicatie tijdens de match.

Tsitsipas en zijn vader hebben een tumultueuze relatie gehad door de jaren heen, met zelfs een professionele breuk in 2023. Ondanks de kritiek op zijn vader’s coaching technieken, is Tsitsipas nog onzeker over eventuele veranderingen in zijn huidige setup.

Ondanks zijn vroege uitschakeling op de Canadian Open, zal de huidige nummer 11 van de wereld geen ranking punten verliezen omdat hij vorig jaar op hetzelfde punt werd uitgeschakeld. Tsitsipas kan teleurgesteld zijn met het gebrek aan steun van zijn team, maar het openlijk bekritiseren van zijn vader/coach zou zijn vorm in de komende weken niet ten goede komen.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden