Exciting Padel Tournaments in August

Padel Nieuws, Padel Toernooien

Products You May Like

Als je dit weekend niet kunt deelnemen aan een padeltoernooi, maak je dan geen zorgen! Je kunt nog steeds op de hoogte blijven van de nieuwste prestaties van Franse spelers die zowel nationaal als internationaal strijden gedurende de maand augustus. De actie begint morgen, 8 augustus, met Laura Buteau die de baan op gaat bij de FIP Promotion Villacarrillo Jaen. In haar queeste om genoeg punten te verzamelen om een plek te verzekeren in de prestigieuze FIP Rise-ranglijsten en binnen de komende twee jaar de top 100 te bereiken, zal ze worden gekoppeld aan Morena Suarez en het opnemen tegen Dominguez Diaz (ESP) en Marcus (GBR).

Upcoming Tournaments

Van 9 tot 11 augustus zal de Béziers Padel Club een P1000 herentoernooi organiseren, waarbij de beste lokale en nationale koppels het tegen elkaar zullen opnemen op de banen. Daarnaast is er op 11 augustus een Mixed P100-evenement, dezelfde dag als de halve finales en de finale van het herentoernooi P1000. Aan de dameskant zal La Ciotat de place to be zijn, aangezien La Ciotat TC een P1000 dames toernooi organiseert. Toeschouwers kunnen verwachten getuige te zijn van de top vrouwelijke koppels van het land die strijden in brandende temperaturen, belovend intense en spannende wedstrijden.

FIP Rise Bandol Tournament

Noteer de zeer verwachte FIP Rise Bandol toernooi van 21 tot 25 augustus in je agenda, waar top dames- en herenwedstrijden live worden uitgezonden op Padel Magazine TV. Met twee P1000-toernooien voor heren en een voor dames belooft het een druk weekend te worden voor padel enthousiastelingen. Met in totaal drie opwindende toernooien op het spel, is er voor iedereen iets te genieten deze augustus in de wereld van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden