Top Padel Clubs in Florida

Padel Internationaal, Padel Nieuws

Products You May Like

Florida staat bekend als een geweldige bestemming voor buitensporten en activiteiten, waaronder de steeds populairder wordende sport padel. Met tal van clubs die kwaliteitsfaciliteiten bieden, is Florida een centrum geworden voor padelenthousiasten die het spel willen spelen in een prachtige omgeving. Een van de beste padelclubs in Florida is de Frenchman Nallé Grinda Padel Club, met 10 padelbanen en een gloednieuwe premium club. Gelegen aan 1932 NW Miami Ct, Miami, FL 33136, biedt deze club een scala aan faciliteiten, waaronder een pro-winkel, restaurant / cafetaria, ontspanningsruimte en terras met uitzicht op de zonsondergang. De club rekent $ 25,70 per uur als basistarief, met avondtarieven van $ 35 van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Een andere topclub om te bezoeken in Florida is de Wynwood Padel Club, met het adres op 1739 NE 2nd Ave, Miami, FL 33132. Deze club beschikt over 12 padelbanen, waaronder 4 binnen en 8 buiten. De faciliteiten bij Wynwood Padel Club zijn onder andere een fitnesscentrum, ontspanningsruimtes, winkels en een pro-winkel, en een cafetaria of restaurant. De club rekent $ 60 per uur voor baanverhuur.

Voor degenen in het gebied van Hallandale Beach is Real Padel Miami een uitstekende keuze, met 3 overdekte padelbanen gelegen aan 1000 W Pembroke Rd, Hallandale Beach, FL 33009. De club biedt een binnenvoetbalveld, fitnessruimte, kleedkamers en een sportcafé. De tarieven variëren van $ 8 tot $ 18 per uur, afhankelijk van het tijdstip van de dag en of u een partner heeft.

Padel Life & Soccer in Zephyrhills, FL, is een andere fantastische club met 4 buiten padelbanen op 6585 Simons Rd. Deze club biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, zwembad, spa en wellnessruimte, sportwinkels en vergaderruimtes. De club rekent een vast tarief van $ 40 per uur met maandabonnementen beschikbaar voor $ 80.

Gelegen aan 7377 Riviera Blvd, Miramar, FL 33023, biedt het Sarah Vande Berg Tennis & Wellness Center 6 indoor padelbanen. De faciliteiten in dit centrum omvatten een fitnesscentrum, ontspanningsruimtes, pro-winkel en cafetaria of restaurant. De baanhuurprijzen beginnen vanaf $ 40 per uur.

In Sunrise, FL, is de Open Padel Club een populaire keuze met 2 overdekte padelbanen gelegen aan SW 12th St Bldg C Site 304. Deze club biedt een fitnesscentrum, ontspanningsruimtes, pro-winkel, en cafetaria of restaurant. De baanhuurprijzen beginnen vanaf $ 40 per uur.

Als laatste biedt Padel Fever in Kissimmee, FL, 4 padelbanen, inclusief zowel binnen- als buitenopties. De club is gelegen aan 4544 Old Tampa Hwy en is bereikbaar op +1 407-555-5555. Als je op zoek bent om van de opwinding van padel te genieten in de Sunshine State, bieden deze topclubs in Florida uitstekende faciliteiten en baanopties voor spelers van alle niveaus. Of je nu een ervaren professional bent of een beginner die een nieuwe sport wil uitproberen, deze clubs bieden een gastvrije omgeving om te genieten van het spel van padel.

Products You May Like

Articles You May Like

Korea Open: Een Spannende Ervaring voor Tennisfans
De Padel Expertise Cup: Een Nieuwe Golf van Netwerkgelegenheden