Alexander Zverev spreekt zich uit over discussie met Taylor Fritz na nederlaag op Wimbledon

Alexander Zverev, ATP, Tennis Nieuws, Wimbledon

Products You May Like

Alexander Zverev heeft de details van zijn lange uitwisseling met Taylor Fritz onthuld, nadat hij opnieuw een vierde ronde nederlaag leed op Wimbledon. 

Zverev leidde met twee sets tegen nul voordat Fritz terugkwam om te winnen, 6-4 7-6(4) 4-6 6(3)-7 3-6, op Centre Court. Dit is de derde keer dit jaar dat de Duitser een vijfsetter verloor, na ook te hebben verloren van Daniil Medvedev op de Australian Open en Carlos Alcaraz in de Roland Garros finale op vergelijkbare wijze.

Reactie van Zverev

Zverev suggereerde tijdens zijn persconferentie dat hij gefrustreerd was door bepaalde leden van het team van Fritz.

Fritz beweerde tijdens zijn eigen persconferentie dat hij niet heeft gehoord dat iemand extreem luid was en dat Zverev gerechtigd is om geïrriteerd te zijn als ze storend waren.

Fritz zal nu proberen zijn eerste Grand Slam halve finale te bereiken, met de wereldranglijst No.12 die morgen tegen de Italiaan Lorenzo Musetti speelt.

Het leek erop dat Alexander Zverev meer gefrustreerd was over het lijden van nog een verlies vanuit een leidende positie en besloot dit te uiten naar het team van Taylor Fritz, die alleen hun speler aan het steunen waren.

Speculatie

Er is enige speculatie geweest over wie Zverev’s opmerkingen waren gericht, met velen suggereren dat hij het had over de vriendin van Fritz, Morgan Riddle. Ongeacht dit is Zverev niet langer in het toernooi en heeft Fritz morgen de beste kans om de halve finale van een major te bereiken.

Products You May Like