Emma Raducanu’s Excitement for Wimbledon Mixed Doubles with Andy Murray

Andy Murray, ATP, British Tennis Players, Emma Raducanu, Tennis Nieuws, Wimbledon, WTA

Products You May Like

Emma Raducanu, de kampioen van de US Open 2021, heeft onlangs openhartig gesproken over haar gevoelens toen haar werd gevraagd om Wimbledon gemengd dubbelspel te spelen met Andy Murray. Ze beschreef de kans als ‘een unieke kans’ en uitte haar enthousiasme over de mogelijkheid om op het prestigieuze Wimbledon-podium met haar landgenoot samen te werken. Raducanu vermeldde dat ze meteen akkoord ging met het aanbod en benadrukte de betekenis van het moment buiten tennis.

Raducanu benadrukte de bijzondere aard van de kans om naast Andy Murray op Wimbledon te spelen, waarbij ze benadrukte dat sommige ervaringen het sport zelf overstijgen. Ze toonde haar dankbaarheid dat ze voor zo’n eer werd overwogen en benadrukte de blijvende herinnering die spelen met Murray zou creëren, een herinnering die ze de rest van haar leven zal koesteren.

Hoewel Raducanu beperkte ervaring heeft in dubbelspellen, nadat ze slechts aan één WTA-toernooi in 2022 heeft deelgenomen, had ze eerder met Joe Salisbury samengewerkt om Murray te verslaan in een gemengd dubbelspel showwedstrijd tijdens de Covid-19-pandemie. Raducanu deelde dat deelname aan gemengd dubbelspel op Wimbledon altijd een droom van haar is geweest, vooral na het zien van Murray’s successen op de baan.

Terugkijkend op haar kinderdromen en aspiraties, benadrukte Raducanu het belang van het vasthouden aan de gevoelens en motivaties die haar oorspronkelijk ertoe brachten een carrière in tennis na te streven. Ze noemde de inspiratie die ze putte uit het zien van Murray’s succes op Wimbledon en hoe dit haar verlangen aanwakkerde om in zijn voetsporen te treden. Raducanu benadrukte het belang van verbonden blijven met de passie en opwinding die ze voelde als jonge atleet.

Terwijl ze zich voorbereidt op haar komende wedstrijden, blijft Raducanu gefocust op het geven van haar beste en het benutten van elke kans om op het hoogste niveau te concurreren.

Products You May Like