Spannende padel evenementen in Bandol

Padel Nieuws, Padel Toernooien, Padelclubs

Products You May Like

Bandol, een prachtige kustplaats in Var, maakt zich op voor twee spannende padel evenementen deze zomer. Vincent Montagnac, de directeur van Box-to- Box Padel Tour, is enthousiast om de details van de aankomende P1500 en FIP Rise toernooien te delen bij de prestigieuze Bandol Tennis Club. De Bandol Tennis Club, meer dan drie jaar geleden ingehuldigd, is een prominente club in Var met 7 padelbanen, 6 tennisbanen en 750 leden. Gelegen tegen een idyllische achtergrond aan zee, is de club al vanaf het begin bezig met het promoten van padel in de gemeenschap. Wat begon met slechts twee padelbanen vijf jaar geleden is nu uitgebreid naar zeven, waarbij een groeiend aantal leden wordt aangetrokken. Van 12 tot 14 juli bij de Bandol Tennis Club zal de P1500 Box-to-Box Tour het neusje van de zalm van Franse padelspelers aantrekken. De aanwezigheid van gerenommeerde spelers zoals Thomas Leygue en populaire presentator Cyril Hanouna voegt toe aan de opwinding. Het toernooischema omvat groepswedstrijden op vrijdag, de start van de knock-outfase op zaterdag, en spannende halve finales en finales op zondag.

Van 21 tot 25 augustus zal de FIP Rise Box-to-Box Padel Tour plaatsvinden op twee locaties – de Bandol Tennis Club en de pittoreske haven van Bandol. Het evenement begint met kwalificatierondes en padel-inleidingssessies bij de club, gevolgd door een demonstratiewedstrijd in de haven. Het toernooi zal doorgaan met de knock-outfase en een persoonlijkheidstoernooi op donderdag, leidend naar de kwartfinales en halve finales op vrijdag en zaterdag. De grote finale op zondag zal intense wedstrijden en een prijsuitreiking in de haven zien.

De geschiedenis van deze toernooien gaat terug naar een succesvol P1000 evenement in augustus 2023 in samenwerking met Box-to-Box Agency. De overweldigende respons van de deelnemers, toeschouwers en sponsors heeft de weg geëffend voor de organisatie van een internationale competitie. De sterke steun van de lokale gemeenschap, zowel financieel als logistiek, is van cruciaal belang geweest voor de groei van deze evenementen. De samenwerking met de Franse Tennis Federatie heeft de deuren geopend voor het organiseren van hoogwaardige toernooien en het bevorderen van internationale betrekkingen in de wereld van padel. De aankomende P1500 en FIP Rise evenementen in Bandol beloven boeiende wedstrijden, sterrenoptredens en een viering van de levendige padelgemeenschap. Met de perfecte mix van sportiviteit en entertainment mogen deze toernooien niet worden gemist door padelliefhebbers en toeschouwers. Maak je klaar om deze zomer bij het prachtige decor van Bandol spannende rally’s, behendig spel en momenten van triomf te zien.

Products You May Like