Florian Valsot: Mijn Reis in de Padelwereld

Interviews, Padel Nieuws, Padelclubs

Products You May Like

Florian Valsot, de huidige 130e speler in de Franse padelranglijst, deelt zijn reis en indrukken over de padel. Hij praat over zijn ambities en presenteert zijn recentelijk bedekte padelclub in Nice, V. Indomitus Padel. Valsot begon met padel in 2018 of 2019 en werd meteen gegrepen door de sport.

Als speler stopte Valsot ongeveer anderhalf jaar geleden met toernooien. Hij heeft echter wel verschillende kleine lokale competities gespeeld. Hij benadrukt het belang van het hebben van een vaste partner om een echte band op te bouwen. Valsot en zijn vrouw hebben de eerste overdekte padelclub in Nice opgericht, genaamd V. Indomitus Padel.

Naast zijn eigen spel, traint Valsot ook opmerkelijke talenten, waaronder spelers in de wereldtop en jonge talenten in verschillende leeftijdscategorieën. Hij is trots om Olivier Romary te coachen, de nummer één in Frankrijk in de categorie boven de 50.

Valsot eert Cécilia d’Ambrosio-Huet en Philippe Sassier, respectievelijk voorzitter en erevoorzitter van de Monegaskische padelfederatie, voor hun toewijding en uitzonderlijk werk ter bevordering van de federatie.

Products You May Like