Twee Top Padel spelers Ontmoeten Elkaar in de Spaanse Baskische Sport

Padel Nieuws

Products You May Like

Morgan Mannarino, Franse nummer 22, en Lander Gabilondo, nummer 3 uit Gipuzkoa, ontmoetten elkaar in het Spaanse Baskenland, op initiatief van Sports Prestige. Ze zullen elkaar opnieuw ontmoeten medio juli voor een cursus die ze samen zullen geven in San Sebastian.

De twee trainers zullen samen een padeltraining leiden, ondertekend door Sport Prestige, in San Sebastian, van 18 tot 20 juli 2024.

Voorafgaand aan het Caen-toernooi organiseerden Morgan en zijn partner Matthieu Armagnac samen een wedstrijd met andere vrienden. Tijdens het spel toonden de spelers zowel vriendschap als professionaliteit.

Morgan Mannarino en Lander Gabilondo bespraken tijdens deze gelegenheid hun toekomstige samenwerking en beloofden elkaar te ontmoeten op het padelveld wanneer hun schema dit toelaat.

Nu registreren voor de stage in padel Prestige Sport met Morgan Mannarino en Lander Gabilondo in San Sebastián, van 18 tot 20 juli 2024. Informatie en registratie op www.sport-prestige.fr of per telefoon op 06 82 67 23 12.

Products You May Like