Trainingsweekend voor Frans team in Mas club in Perpignan

Padel Nieuws

Products You May Like

Dit weekend vindt bij de Mas club in Perpignan de traditionele trainingscursus voor het Franse team plaats. De coaches Pablo Ayma en Robin Haziza, vergezeld door Benjamin Tison, zullen 16 spelers tegenover elkaar zien staan met het oog op hun keuzes voor de komende internationale evenementen, namelijk het Europees Kampioenschap, gepland voor eind juli in Cagliari, en de Wereldkampioenschappen, die eind oktober op een nog onbekende locatie zullen plaatsvinden. De spelers zullen trainen in de ochtenden en deelnemen aan wedstrijden in de middagen.

Tijdens de Europese Kampioenschappen en de Wereldkampioenschappen worden telkens acht spelers per team gekozen. De lijsten zoals gecommuniceerd door de FFT zijn onder andere spelers zoals Alix COLLOMBON, Lea GODALLIER, en Thomas LEGUE.

Met de twee lijsten zien we dat de selecteurs vertrouwen op continuïteit, met een meerderheid van ervaren spelers die hebben deelgenomen aan de laatste rondes met Frankrijk en nog steeds de best gerangschikte spelers op internationaal niveau zijn. Toch zien we ook de opname van veelbelovend talent, zoals Bahurel bij de vrouwen of Boronad en Fonteny bij de mannen. Een manier om de volgende generatie voor te bereiden. Het kan dus zijn dat, afhankelijk van de resultaten, sommigen afwezig zullen zijn van de cursus…

Products You May Like