4PADEL Toulouse organiseert onvergetelijk padel-evenement op 17 oktober 2023

Padel Nieuws

Ben je een fan van padel? Geniet je ervan om opwindende wedstrijden te kijken en deel te nemen aan spannende toernooien? Markeer dan je kalenders voor zaterdag 17 oktober 2023, want 4PADEL Toulouse organiseert een ongelooflijk evenement dat je niet wilt missen! Met een breed scala aan activiteiten en competities belooft de dag gevuld te zijn met plezier, entertainment en nagelbijtende wedstrijden.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de aanwezigheid van de winnaars uit de 16 etappes van de Cupra Padel-Point Tour. Deze getalenteerde spelers zullen het tegen elkaar opnemen voor de uiteindelijke overwinning, waarbij ze hun uitzonderlijke vaardigheden en vastberadenheid op de baan laten zien. Het niveau van de competitie zal ongeëvenaard zijn, waardoor er een intense en opwindende sfeer ontstaat voor toeschouwers om van te genieten.

De dag begint om 10:30 uur met het P25 & P250 herentoernooi, gevolgd door het P250 damestoernooi om 12:00 uur. Maar het plezier houdt daar niet op! Om 14:15 uur is er een vermakelijke sessie voor kinderen van 3 tot 15 jaar, compleet met te winnen prijzen. Deelnemers kunnen ook hun vaardigheden testen in het “One Point Championship”, met de kans om Babolat sneeuwschoenen te winnen. Om 16:00 uur vindt er een demonstratiewedstrijd plaats, met Aitor Garcia (98e FIP) en Andres Britos (N°16 A1 Padel). Deze wedstrijd is open voor iedereen en stelt fans in staat om het buitengewone talent en de finesse van deze professionele spelers te aanschouwen.

Na de demonstratiewedstrijd wordt er een loterij gehouden, waarbij deelnemers kans maken op ongelooflijke prijzen, waaronder Babolat sneeuwschoenen. Naarmate de avond nadert, gaat de spanning door. Om 18:30 uur vindt het “One Point” toernooi plaats, waarbij deelnemers worden uitgedaagd om met hun niet-dominante hand te spelen. Deze unieke en spannende ervaring zal zeker de vaardigheden en aanpassingsvermogen van alle spelers testen. Om 19:00 uur wordt er een Padel-quiz gehouden, waarbij de kennis van de deelnemers op de proef wordt gesteld, met Babolat tassen als prijs.

De grote finale van de dag is het Grote Feest, dat om 20:00 uur begint. Dit exclusieve evenement is gereserveerd voor spelers en biedt een open bar en DJ. Het is de perfecte gelegenheid om de prestaties van de dag te vieren, contact te leggen met andere spelers en de hele nacht te dansen.

Naast de spannende competities en vermakelijke activiteiten biedt het evenement ook extra attracties om de algehele ervaring te verbeteren. Cupra-activiteiten zoals de F1-autosimulator en schatkist zullen beschikbaar zijn voor deelnemers om van te genieten. En voor degenen die hun beste momenten van de dag willen vastleggen, wordt er een fotobooth opgezet, die een leuke en gedenkwaardige manier biedt om het evenement te vereeuwigen.

Of je nu een padel-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier, het evenement bij 4PADEL Toulouse op zaterdag 17 oktober 2023 is de place to be. Met een divers scala aan competities, activiteiten en attracties is er voor ieder wat wils om van te genieten. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

Products You May Like

Articles You May Like

Indrukwekkende prestatie van Jannik Sinner tegen Novak Djokovic tijdens de Davis Cup
Rafael Na{‘u0301′}dal’s Komeback: Geloof in de Kracht van de Spaanse Tennislegende
Tennislegende Boris Becker heeft hoge verwachtingen van opkomende ster Jannik Sinner in het jaar 2024
Spaanse Prodigies Andres Fernandez Lancha en Alejandro Jerez Carnero triomferen in FIP Rise toernooi
Rafael Nadal en Carlos Alcaraz: Hoop op een Olympische droom in Parijs