4Padel onthult plannen voor nieuwe franchise centra in Frankrijk

Interviews, Padel Nieuws, Padelclubs

Products You May Like

Padel, de populaire racketsport, wint enorm aan populariteit in Frankrijk. Met de toenemende vraag naar meer padelcentra in het hele land, heeft Joseph Viéville, mede-CEO van de Le Five / 4Padel groep, onlangs exclusieve inzichten gedeeld over hun plannen om nieuwe franchise centra te openen. Deze nieuwe openingen zijn bedoeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar padel en enthousiastelingen meer mogelijkheden te bieden om van deze sport te genieten. Laten we inzoomen op de details van deze uitbreidingsplannen en hoe ze de toekomst van padel in Frankrijk zullen vormgeven.

Het eerste grote uitbreidingsproject dat door Joseph Viéville wordt benadrukt, bevindt zich in de regio Lille. Ze hebben Seclin en Villeneuve d’Ascq geïdentificeerd als mogelijke locaties voor twee nieuwe 100% padelcentra. Elk centrum zal acht padelbanen hebben om aan de groeiende vraag in de regio te voldoen. Deze nieuwe toevoegingen zijn pas het begin, aangezien het bedrijf ook mogelijkheden onderzoekt voor een potentieel derde centrum in het noorden en westen van Lille. Het werk aan deze centra begint binnenkort, wat veel opwinding genereert onder padelenthousiastelingen die reikhalzend uitkijken naar hun opening.

Naast Lille heeft 4Padel plannen om uit te breiden naar andere regio’s in Frankrijk. Een van deze projecten is in Cannes, waar naar verwachting deze zomer wordt begonnen met de bouw van een padelclub. Met een zorgvuldige planning en uitvoering hopen ze spelers welkom te heten in hun nieuwe club tegen 2025.

In Orléans staat een uitbreiding van de Fleury-locatie op de planning. Het doel is om het aantal padelbanen van acht te verhogen om te voldoen aan de groeiende vraag van de padelgemeenschap in Orléans. Deze uitbreiding zal naar verwachting binnen zes tot acht maanden worden voltooid en een grote impuls geven aan de lokale padelscene.

De ontwikkelingsplannen strekken zich verder uit tot Chalon in Vendée, waar 4Padel van plan is drie nieuwe padelbanen toe te voegen tegen de zomer van 2024. Deze toevoeging zal voldoen aan de toenemende interesse en vraag naar padel in het gebied tussen La Roche-sur-Yon en Saint-Jean-de-Monts.

In de regio Parijs is er ook een erkende behoefte aan meer padelvoorzieningen, met name in het westen van Parijs. Om aan deze vraag te voldoen, is 4Padel verheugd de opening van een nieuwe club in Vélizy aan te kondigen, gelegen aan de A86. Dit ultramoderne centrum zal tien padelbanen bieden en staat gepland om operationeel te zijn in de eerste helft van 2025. Het beoogt gemakkelijke toegang tot padelvoorzieningen te bieden aan spelers in het westelijke deel van Parijs, waardoor de noodzaak om de stad te doorkruisen wordt geëlimineerd.

Daarnaast zijn er plannen in Île-de-France, nabij Porte de la Chapelle, om negen padelbanen te creëren in een Olympische faciliteit dicht bij Marville. De verwachte opening van deze club staat gepland voor juni 2025 en draagt verder bij aan de verbetering van de padelinfrastructuur in de regio.

Het artikel benadrukt ook een aankomend centrum in Reims. De inauguratie van dit project staat gepland tegen eind 2024 en vertegenwoordigt de voortdurende groei van de padelindustrie in Frankrijk. De directeur in Reims, die 15 jaar lang voetballer is geweest, heeft vol passie de overstap naar padel gemaakt en wil de sport graag aan de lokale gemeenschap aanbieden.

Joseph Viéville benadrukt dat de uitbreidingsinspanningen van 4Padel verre van klaar zijn. Met als doel om tegen 2025 200 padelbanen te bereiken, blijft de focus van het bedrijf sterk gericht op het voldoen aan de voortdurend groeiende vraag naar padel in heel Frankrijk. Het team werkt hard om nieuwe kansen te identificeren en hoopt de komende maanden meer 4Padel-centra aan te kondigen. Hun toewijding aan de sport en hun inzet voor de padelgemeenschap zijn onwankelbaar, waardoor het momentum van de groei van padel in Frankrijk onverminderd doorgaat.

De toekomst van padel in Frankrijk ziet er dankzij de uitbreidingsplannen van 4Padel ongelooflijk rooskleurig uit. Met hun strategische benadering van het identificeren van belangrijke locaties en het voldoen aan de vraag naar padelbanen kunnen enthousiastelingen meer mogelijkheden verwachten om zich bezig te houden met hun favoriete sport. De aankomende centra in Lille, Cannes, Orléans, Vendée, Parijs en Reims zullen dienen als mijlpalen in het bloeiende padel landschap van Frankrijk. Terwijl de sport aan populariteit blijft winnen, zullen deze nieuwe centra ongetwijfeld bijdragen aan de groei en ontwikkeling van padel in het land.

Products You May Like

Articles You May Like

Frans duo Guichard en Blanqué vechten moedig maar vallen kort in de Betclic Bordeaux Premier Padel P2
Spannende strijd op de “Franse dag” bij Betclic Premier Padel Bordeaux
Emma Raducanu Calls for Action on Ball Changes as She Returns to the Matchcourt
De discussie over P2 in de wereld van Padel
Information about P2 Padel Tournaments